AirPod hacks die jij nog niet wist

We hebben een aantal tips om in uw oren te knopen. Deze zullen het gebruik van uw AirPods nog prettiger maken.

U ziet ze steeds meer in diverse soorten en maten: de AirPods. Er zijn al verschillende brands die dit slimme idee van Apple hebben proberen te kopiëren. Maar als u echt fan bent van Apple werkt hun variant toch het beste in combinatie met uw iPhone of iPad. Daarnaast zitten er veel andere handige functies in die het u net iets makkelijker maken.  

Tip 1 Podcast pauzeren

Iedere AirPod beschikt over een eigen sensor, deze signaleert wanneer u het dopje in uw oor stopt of eruit haalt. Op dat moment wordt de muziek of u podcast vanzelf gepauzeerd. Dat maakt het handig om snel te pauzeren wanneer iemand tegen je probeert te praten. Dat werkt ook als u een video aan het kijken bent op uw iPhone, iPad of MacBook.

Tip 2 Kleuren lampjes

Wist u dat zelfs de kleuren van je led-lampje een betekenis hebben?

Zo betekend groen dat uw AirPods volledig zijn opgeladen en oranje dat ze bijna leeg zijn. Daarnaast hebben we wit wat wilt zeggen dat uw AirPods klaar zijn om gekoppeld te worden.

Tip 3 Batterij controleren

Zoals net benoemd kun u dit makkelijk controleren door de deksel even omhoog te doen en te kijken naar het lampje. Daarnaast kunt u na koppeling ook het batterij percentage bekijken op het bedieningspaneel van uw telefoon. Om het overzichtelijk te maken kunt u het batterijpercentage ook koppelen aan uw widgetscherm of uw Apple Watch. Wist u ook dat je deze uw AirPod hoesjes helemaal naar wens kunt maken? AirPod hoesjes verkoopt bijvoorbeeld cases in verschillende kleuren, materialen en prints.

Tip 4 Samen luisteren

Wilt u samen naar muziek luisteren of een film kijken met maar een set AirPods? Geen probleem! Normaal beschikken uw AirPods over stereogeluid. Dit past u gemakkelijk aan via uw instellingen, zodat u beide alles hoort.

Tip 5 Gebruik Siri

Een andere leuke optie is het gebruik van Siri. Omdat uw AirPods niet over fysieke knoppen beschikken, is Siri een goede manier om de overige functies van je AirPods aan te sturen. U activeert Siri via uw telefoon of door twee keer snel achter elkaar bovenop uw AirPods te tikken. De AirPods pro hebben zelfs een nieuwe functie waarbij u in het steeltje moet knijpen.

Daarna kunt u zoals u gewend bent met uw stem commando’s geven om bijvoorbeeld iemand te bellen of het volume te wijzigen.

https://web-wings.nl/