ABNY
Onderwijs

Professionele taaltrainer in Den Bosch

Zoekt u een taaltrainer in Den Bosch die gespecialiseerd is in taalcursussen voor bedrijven? Dan heeft u nu de juiste partner gevonden. The Square Mile biedt als taleninstituut trainingen voor veel verschillende branches. We beschikken over trainingslocaties door heel het land. U kunt hier uw trainingen volgen, maar we geven deze ook bij u op locatie. Vanzelfsprekend is het online volgen van een training ook mogelijk. Van deze trainingsvorm wordt steeds meer gebruik gemaakt, aangezien er veel voordelen aan zitten. Buiten het feit dat het een veilige manier is, kunt u uw sessies op afstand volgen waar en wanneer u wilt.

Taaltraining Engels, Italiaans of Pools

The Square Mile werkt niet met kant en klare lespakketten. We maken trainingen op maat, in verschillende talen en voor diverse branches. Hierbij wordt rekening gehouden met uw functie, uw huidige taalniveau, uw leerdoelen en de tijd die u kunt besteden aan uw training. Of u nu een taaltraining Engels nodig heeft voor de technische branche, of Japans voor de zakelijke branche. Bij The Square Mile kunt u rekenen op een aangepast lespakket en een persoonlijke aanpak. U heeft een vaste trainer en bent niet zomaar een van de cursisten. Er wordt aandacht besteedt aan uw voortgang en zo nodig extra begeleiding geboden.

Spoedcursus of langdurige training

Niet iedereen heeft tijd voor een uitgebreide taaltraining. In sommige gevallen heeft u binnen een bepaalde periode de gewenste taalkennis nodig. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een spoedcursus. Dit is een intensieve taaltraining, waarin u heel specifiek de benodigde kennis opdoet. Zo leert u bijvoorbeeld uw mening te onderbouwen in een andere taal, een zakelijke email op te stellen, of klanten telefonisch te woord te staan. Wilt u weten wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Rijschool Nieuwegein

Personeel in de techniek is schaars

Oefenen voor de Eindtoets