ABNY
Image default
Aanbiedingen

De slechte effecten van suiker in kauwgom

Kauwgom is een samenhangende, flexibele substantie die speciaal is ontworpen om langzaam te kauwen zonder te slikken. Omdat kauwgom zo populair is geworden als tandstimulans, hebben fabrikanten verschillende smaken toegevoegd die zijn ontworpen om mensen te helpen de symptomen van een slechte adem te verminderen. 

Fabricageproces

Het fabricageproces van kauwgom is in de loop der jaren aanzienlijk verbeterd, wat de reden is voor de toename van de verscheidenheid aan smaken waarin het beschikbaar is. Tegenwoordig worden gombases gemaakt met behulp van een gel of gompoeder, dat vervolgens wordt gemengd met een speciaal gommengsel. Gombasis wordt typisch op smaak gebracht met fruitsmaken. Als u ervoor kiest om dit type kauwgom te proberen, zoek er dan een die xylitol bevat, aangezien het een belangrijk onderdeel is bij het bestrijden van mondgezondheidsproblemen zoals gaatjes.

Gezonde kauwgom

Er zijn veel verschillende smaken kauwgom verkrijgbaar, maar de twee meest voorkomende smaken zijn suikervrije kauwgom en nicotinegom. Beide kauwgomaroma’s bieden dezelfde voordelen door mensen te helpen voorkomen dat ze verslaafd raken aan tabak, terwijl ze ook helpen om een goede mondgezondheid te behouden. Het is bewezen dat suikervrije kauwgom helpt bij het afvallen en het bestrijden van diabetes. Ook is het bewezen dat nicotinegom rokers helpt om met de gewoonte te stoppen en er is zelfs aangetoond dat het enig effect heeft op het verminderen van de effecten van beroertes en hartaandoeningen. Het belangrijkste voordeel van deze twee smaken is dat ze allebei goed smaken en geen verslavende eigenschappen bevatten.

Diverse merken

Wanneer u een kijkje neemt op de website van CandyOnline, ziet u dat ze diverse merken en smaken verkopen. U kunt kiezen uit kauwgom met een lekker fruitig smaakje, of juist voor een kauwgom die zorgt voor een frisse adem. Bent u echt een liefhebber van kauwgom? Dan raden we je aan om het asoortiment van CandyOnline eens te bekijken! 

Meer informatie over de kauwgom van CandyOnline

Heeft u nog een dringende vraag over het snoepgoed van CandyOnline? Neem dan gerust contact op met de specialisten van deze partij! Zij helpen u graag verder!

 

https://www.candyonline.nl/