Bestel eenvoudig je borrelbox bij Borreldoosje.nl

Met het borreldoosje kan je eenvoudig een wijnproeverij thuis of online organiseren. Je bestelt eenvoudig online het borreldoosje en als je voor 14:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag verzonden. 

Borrelboxen 

We hebben vanaf nu ook borrelboxen in ons assortiment. Met deze borrelboxen kan je een heerlijke borrelplank maken. Pak de borrelbox uit en leg alle hapjes keurig op een borrelplank. Wil je het feestje helemaal compleet maken? Dan hebben wij ook verschillende wijnproeverijen in ons assortiment.

Borrelpakket

Ook kunnen onze borrelboxen worden verzonden als een borrelpakket voor bijvoorbeeld samen met je collega’s of vrienden. Wil je grote hoeveelheden bestellen? Geen probleem! Neem met ons contact op en we zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Ook kan het eenvoudig als borrelhapjes geserveerd worden.

Betaling

In onze webshop kan je eenvoudig betalen. Alle prijzen zijn incl btw, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bestel vandaag nog je borrelbox en wij gaan er mee aan de slag!

 

https://borreldoosje.nl/