Aanschaftips voor aanhangwagens

Natuurlijk zullen de meeste mensen een nieuwe trailer kopen, maar niet iedereen. Als u een tweedehands aanhanger koopt, wilt u natuurlijk van tevoren weten dat u niet het verkeerde heeft gekocht. Daarom hebben we enkele handige kooptips ontwikkeld. Deze tips kunnen u aandachtspunten geven om de kans op slechte aankopen bij het kopen van een gebruikte aanhanger eenvoudig te verkleinen! Onthoud dat wanneer u een nieuwe aanhanger koopt, u ​​waarschijnlijk in korte tijd onderdelen moet vervangen. Altijd heel slim en te vergelijken met onze nieuwe trailerserie Belangrijke tips voor alle soorten aanhangers

Tip 1: banden De gebruikte trailerwielen zijn vervangen. Als u ouder bent dan 6 jaar, kunt u onderhandelen.

Tip 2: chassis Er zit roest op het aanhangerchassis. Is dit oppervlakkig of is het opgegeten. Dit illustreert het gebruik en onderhoud van de trailer door de eigenaar.

Tip 3: schacht Bij overbelasting kan de zwenkas van de torsieas buigen. Dit merk je door achter de auto te zwaaien, maar het kan ook bepaald worden door de hoek van de roterende arm te meten.

Tip 4: Verdieping Als je lang buiten staat, gaat de vloer, die meestal van multiplex is gemaakt, rotten. Vervanging is een kostbare zaak, dus inspectie is erg belangrijk.

Tip 5: Verlichting Controleer de werking van de aanhangerverlichting. Electrocleaner kan de contacten van stekkers en stopcontacten reinigen. Controleer ook of de hoofdkabel zelf beschadigd is, en koppel het contact bij het aansluitpunt los.

 

https://www.a1aanhangwagens.nl/