Een huis te koop in Voerendaal

In de buurt van Heerlen is een klein maar bekend dorpje gelegen met de naam Voerendaal.In dit dorp kun je onder andere terecht voor standaardwinkels, een aantal bijzondere en mooie bouwwerken vinden. Hiertoe behoren onder andere kastelen, oude gemeentehuizen en andere oudere gebouwen. Het grootste gedeelte van deze gebouwen hebben tegenwoordig een nieuwe functie en worden daardoor volop gebruikt door de lokale en niet lokaal gelegen bevolking. Onder andere dit maakt Voerendaal een bijzondere en mooie plek om te wonen.

Waarom kiezen voor Voerendaal?

Geen fan van stadsdrukte maar wel graag in de buurt wonen van de grotere steden? Voerendaal is dan de ideale middenweg.Dit dorp ligt vlkabij Heerlen en binnen 30 minuten ben je in Maastricht. Zo ben je sneller op grotere plekken en heb je meer mogelijkheden om nieuwe dingen rondom de omgeving te ontdekken. Hoe je dit doet is voleldig aan je zelf. Je kan er aan de ene kant gebruik maken van de trein of de auto. Dit maakt het mogelijk om binnen 20 minuten op station Heerlen of Maastricht te zijn. Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om de auto te pakken en richting Maastricht of Heerlen zelf te rijden.

Huis kopen in het dorp Voerendaal

Het kopen van een huis in Voerendaal zal niet zo duur zijn als in de Randstad. Waar je wel op moet letten is dat je meer geld gaat kwijt zijn aan de aankoop van een huis hier dan in omliggende dorpjes. Dit heeft vooral te maken met Voerendaal zelf en de gelegen huizen. Een groot deel van deze huizen zijn groter in omvang en daardoor iets duurder dan een standaard huis. Het gevolg ervan is dat je wel een mooiere woning hebt om in te verblijven. Zoeken naar “Huis te koop Voerendaal” zal je veel resultaten binnen Google opleveren. Ook dit zal je duidelijk laten zien dat vraag hiernaar hoog is.

 

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/42-f38f/huis-te-koop-voerendaal