De 4 belangrijkste voordelen van Flushed

Flushed is een bedrijf dat de automaten van auto’s spoelt. Dit is de beste vorm van onderhoud voor uw automaat, aldus experts. Wij hebben vier redenen op een rij gezet waarom u het beste bij Flushed terecht kan om uw automaat te laten spoelen.

Specialisatie

Ten eerste is Flushed uniek in de zin dat wij enkel automaten spoelen. Wij zijn dus geen garage waar talloze diensten worden verricht. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de kunst van het spoelen. Wij hebben jarenlang onze techniek geperfectioneerd, waardoor we nu altijd het beste resultaat kunnen garanderen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorm brede kennis ontwikkeld en weten dus precies wat goed is voor uw specifieke automaat. Flushed werkt met een team van professionele spoelers. Tijdens de spoeling kunt u meekijken bij het werk dat onze spoelers verrichten. Bij Flushed maken wij ook nog eens gebruik van een eigen ontwikkelde olie, die gemaakt is voor het spoelen van automaten. De olie is van hele hoge kwaliteit en is dus een traktatie voor uw automaat. Deze olie is ook verkrijgbaar op onze site: flushed.nl.

Flushed methode

Ten tweede hebben wij een eigen geoptimaliseerde methode gecreëerd. Door onze jarenlange ervaring hebben we onze manier van werken kunnen finetunen. Deze Flushed methode zorgt ervoor dat:

–          De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelomvormer wordt gereinigd

–          De automaat wordt gespoeld, terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties

–          95% van de oude vervuilde olie wordt verwijderd tijdens het spoelproces

–          De nieuwe verse olie aan de laatste eisen voldoet, waardoor uw automaat maximaal kan presteren

–          Wij op een zodanig milieuvriendelijke wijze kunnen werken, dat er geen olie verloren gaat

–          Uw automaat op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs

Klanttevredenheid

Als derde reden zijn klanten altijd erg tevreden over ons. Wij verzorgen goede service en gaan zeer professioneel te werk. U krijgt de keuze om mee te kijken of om te verblijven in onze comfortabele wachtruimte, waar erg lekkere koffie en een WIFI-verbinding aanwezig is. Onze klanten geven ons een 9.4/10 op klantenvertellen, dit is uit 342 reviews, waarvan 99% ons aanbeveelt. Op Google scoren wij een 4.8/5 met 54 reviews. Hieronder kunt u een aantal reviews lezen.

“Nette werkplaats en een monteur met aandacht en zorg voor zijn werk.”

“Goed advies en uitleg gekregen over de werkzaamheden”

“Prima vakman en prima service met goed resultaat”

Optimaal resultaat

Als laatste reden kunnen wij ervoor zorgen dat uw automaat maximaal gaat presteren. Met onze specialisatie en techniek kunnen wij optimaal spoelen. Het spoelen zorgt er vervolgens voor dat uw automaat weer functioneert naar behoren. Wanneer u regelmatig uw automaat laat spoelen kan deze vrijwel eindeloos mee. Flushed kan hiervoor zorgen, kom gerust langs of neem contact met ons op voor een gratis consult. Neem een kijkje op onze site: flushed.nl. Hier kunt u blogs lezen, informatie vinden en contact met ons opnemen.