ABNY
Tuin en buitenleven

Verrijk de tuin of terras met een Vuurschaal of vuurkorf

Verrijk de tuin eens met een vuurschaal of vuurkorf, hiermee haalt u echt een eyecatcher naar uw tuin en zal het voor een zeer positieve vibe zorgen. Maak u alvast gereed voor de het voorjaar en dezomer, zodat u lekker rrustig in de tuin kunt blijven zitten.

Maak het terras zomerklaar

Het voorjaar en de zomer staan voor de deur en wordt het tijd om de tuin gezelliger te maken. Met een vuurschaal haalt u de ultieme warmte in uw tuin en terras. Het is sfeerverhogend en zorgt voor gezelligheid door het knipperende vuur. Gezellig met de familie of vrienden rondom het vuur zitten.

Eenvoudig te gebruiken, aan te steken met droog hout en zorgt voor een snele warmtebron.

WarmteshopEU heeft een aantal vuurkorven, vuurschalen in het assortiment van Esschert Design en Redfire, als daar niet iets voor u tussenzit die in uw tuin of op het terras past? Zelfs voor de kleinere tuin of een balkon kunnen ze geschikt zijn.

Vuurschalen van Esschert Design 

In het assortiment zijn een aantal mooie vuurschalen te vinden in roestkleur, gietijzer of vervaardigd van hoogwaardig staal. Een robuust design en een ware eyecatcher op het terras.

Wist u dat…Esschert Design staat voor kwaliteit en originaliteit, en dat de natuur de grote inspiratiebron voor de ontwerpen is?. Dat is wel terug te zien bij de vuurschalen. Met uw eigen vuurplaats haalt u dus een origineel item in huis.

Gezelligheid en sfeer met Vuur

Vuur zorgt altijd wel voor gezelligheid en sfeer, het is de ultieme oplossing voor een gezellige samenkomst met familie of met het eigen gezin rond het vuur te zitten. Met een vuurschaal, vuurtafel of vuurbal is dit zeker een eenvoudige oplossing. Neemt ook niet veel ruimte in beslag en ze kunnen te allen tijde elders worden neergezet.

Of neem de vuurtafel mee naar uw vakantiewoning, zodat u daar eveneens de gezelligheid heeft van het vuur.

Zoek dus niet verder! U heeft nu de Vuurtafel, Vuurschaal of vuurbol gevonden die u al langere tijd zocht.

Voordelen van de Vuurtafel, Vuurkorf of Vuurschaal

  • De ultieme gezellgheid
  • Een eyecatcher op het terras
  • Meenemen naar de vakantiewoning
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten
  • Eenvoudige montage
  • Vuurtafel in Mozaïek
  • Simpel aansteken met hout of briketten

Zoek niet verder en bezoek de webshop, die is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen naar uw Vuurschaal.

 

https://warmteshop.eu/bespaar-stroom-met-een-15-liter-boiler/

Gerelateerde artikelen

Onderhoud van je kunstgras in de tuin

Verticale tuin in uw interieur en buitengebruik

Tuindeuren en Stapelblokken kopen bij Dejong en Betondingen!