ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de educatieve werkboeken voor rekenen

Wilt u graag hoogwaardige lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen, bestellen bij een gerenommeerde uitgeverij? Educatieve Uitgeverij Kinheim beschikt over een ruim assortiment aan lesstof met betrekking op diverse vakgebieden: van rekenen, taal en verkeer tot geschiedenis, aardrijkskunde en natuuronderwijs. Het lesmateriaal is beschikbaar op verschillende niveaus en geschikt voor iedere leerling in de onder- of bovenbouw. Of u nu studiemateriaal zoekt voor kinderen in groep 1 of leerlingen in groep 8: Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt voor ieder kind de juiste lesstof aan.

Op een speelse en uitdagende manier leren rekenen

De uitgeverij biedt onder meer lesmateriaal, zoals werkboeken, aan voor het vak rekenen. Aan de hand van de werkboeken gaan de leerlingen op een speelse en uitdagende manier aan de slag met diverse opdrachten en puzzels en leren zij zelfstandig te werken. Door middel van de stof worden vaardigheden getraind en wordt (basis)kennis bijgebracht. Zo oefenen de leerlingen met simpele rekentafels, maar ontdekken zij ook hoe zij moeten rekenen met verschillende eenheden. Zowel basiskennis als uitgebreidere kennis komt aan bod in het lesmateriaal. Stapsgewijs leren de leerlingen alle kneepjes van het rekenvak. Wilt u dat uw leerlingen op een speelse en uitdagende manier zelfstandig leren te werken? Het lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim is additioneel én verdiepend en leert kinderen op een snelle en leuke manier bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Ontdek het uitgebreide assortiment aan lesmateriaal

Heeft u interesse in de aanschaf van hoogwaardig lesmateriaal, zoals de werkboeken voor rekenen? Weet u al precies naar welke titel u op zoek bent? Of bent u zich nog aan het oriënteren op het uitgebreide assortiment. Indien u er nog niet helemaal uit bent, bestelt u eenvoudig een proefpakket. Dit pakket bestaat uit diverse lesboeken uit één serie en één vakgebied. Wilt u liever losse uitgaven bestellen? Ook dit is natuurlijk een optie. Heeft u vragen over specifiek lesmateriaal of wilt u meer informatie verkrijgen over de uitgeverij? Schroom niet en neem contact op met de professionals. Zij helpen u graag bij het vinden van de beste optie.

https://www.kinheim.com/