Is Ethernet beter dan goud?

Bitcoinmeester Een van de meest gestelde vragen met betrekking tot de nieuwe generatie valuta is hoe een Ethernet beter dan goud? Nou, als je niet bekend bent met wat er wordt gezegd, laat me dan beginnen met te zeggen dat Ethernet een vorm is van datatransmissieprotocol die vaak wordt gebruikt in computernetwerken en ook draadloze netwerken. Het is een geweldige technologie en erg goedkoop in vergelijking met de andere beschikbare netwerken. Er zijn echter enkele overeenkomsten tussen goud en ethernet, en ik zou ze willen onderzoeken, zodat u kunt beslissen of dit een goede investering voor u zal zijn.

 

Goud is een zeer populair edelmetaal en het is al eeuwenlang nu. Het is ook vrij eenvoudig voor mij en het maakt een geweldige aanvulling op elke beleggingsportefeuille. Maar als je me vraagt of Ethernet een goede investering is, is het antwoord een duidelijke ja. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is vanwege de inherente waarde als een grondstof op de open markt. Nu zou je dat kunnen zeggen door zichzelf d.w.z. Het geld dat u van uw gouden investeringen kunt maken, zou voldoende zijn, maar als u erover nadenkt, zal zelfs de minste toename van de vraag naar Ethernet resulteren in een enorme waardestijging.

 

In het afgelopen decennium verliest goud zijn waarde gestaag omdat de prijzen met meer dan tachtig procent zijn getuimeld.

Dit heeft niemand financieel geholpen, hoewel ik zeker ben of je geld hebt op de aandelenmarkten die je het concept zou begrijpen. Er zijn echter veel mensen die nog steeds in goud investeren vanwege zijn sociale waarde. Ik neemt ze toch de schuld, toch, goud is nog steeds een symbool van macht en autoriteit en je weet nooit wanneer het in de verkeerde handen kan worden geplaatst. Een mooie glanzende gouden ketting kan gewoon je sociale status redden.

 

Dus, waarom zou een belegger zijn geld in Ethernet over goud brengen? Nou, Ethernet is eigenlijk sneller en betrouwbaarder. Daar is geen sprake van, dus wat maakt Ethernet zo speciaal is het feit dat het meer verkeer kan ondersteunen en een veel grotere bandbreedte bieden. Wat betreft zijn prijs, nou dat is een ander onderwerp. Goud is vrij dramatisch in waarde verhoogd, dus u zou kunnen beweren dat een gouden netwerk een zeer voorzichtige investering is. Als je me echter vraagt, zou een combinatie van beide ook logisch zijn, en hier is waar je binnenkomt.

 

Als je meer geld hebt, kun je investeren in alles wat je je leuk vindt.

Het belangrijkste wat je in gedachten moet houden, is dat wat je ook voor je geld wilt doen, je een duidelijke geest moet hebben. Houd er altijd rekening mee dat als u van plan bent om te investeren in een bepaald bedrijf, grondstoffen, u moet ervoor zorgen dat u een goed begrip hebt van dat bedrijf voordat u uw geld erop stelt. U moet volledig bewust zijn van de betrokken risico’s. Zelfs als je honderd procent interesse hebt in dat bedrijf, moet je nog steeds begrijpen dat je een risico neemt door je geld op te leggen.

 

Ditzelfde principe is van toepassing op goud. Als ik van plan was om een goudmijn te kopen en het later te verkopen, zou ik er niet gewoon in springen en beginnen met het kopen van al het goud. Dus, de bottom line is dat, terwijl goud misschien de koning is, Ethernet ook koning kan zijn, maar alleen in je gedachten.

 

Ethereum (ETH) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester