ABNY
Image default
Mode en Kleding

De nieuwste Hassia dames schoenen bj Nijhof

Hassia dames schoenen = kiezen voor stijl

Heb jij al gehoord van het Oostenrijkse merk Hassia? Een échte damesschoenen merk met klasse en altijd frissen kleuren die passen bij het seizoen. Ook staat het merk Hassia bekend om de wijdtematen die de schoenen een stuk comfortabeler maken dan de standaard maten. En daar heeft Hassia veel ervaring in, aangezien het merk alweer dateert uit 1901. Kenmerkend zijn eveneens de hoge kwaliteit luxe en zachte leersoorten van de beste kwaliteit. En doordat de schoenen veelal een uitneembaar voetbed hebben is het mogelijk om je eigen orthopedisch zooltje -of steunzolen – te gebruiken.

Hassia voor dames: altijd tijdloos & elegant

Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van kwalitatieve damesschoenen weet je dat je kwaliteit in huis haalt als je een Hassia damesschoen koopt bij Nijhof Schoenen. De collectie is altijd zeer divers en goed representatief voor de tijd van het jaar. Modieuze vrouwen kiezen daarom altijd voor Hassia. Popualire collecties zijn momenteel.

  • Hippe damessneakers
  • Lage instapschoenen
  • Dames veterschoenen
  • Enkellaarsjes

En als we het over trendy hebben, dan bedoelen we ook écht trendsetter zijn in prachtige kleuren die nét iets anders zijn dan wat je standaard ziet in een (online) schoenenwinkel. We noemen kleuren als Ocean Blue, Olive green, Taupe, Nut, Red velvet, Milky white en nog veel meer. Krijg jij ook zo ‘zin’ in deze schoenen? Bekijk dan gauw de nieuwste damesschoenen in onze shop!

Goed te combineren met iedere outfit

Schoenen van Hassia zijn óók erg geliefd omdat ze voor dames erg goed te combineren zijn met verschillende kledingstijlen. Omdat je nooit dezelfde outfit voor meerdere dagen wilt dragen, wil je natuurlijk ook graag variëren toch? De verschillende modellen in ons assortiment passen altijd de kleding die je draagt. Voor je dagelijkse outfit op werk zijn er verschillende modellen voor dames met zowel een platte als hoge hak. Er gekozen worden uit verschillende kleuren dankzij de handige filter opties in onze webshop. De kleuren die beschikbaar zijn, passen altijd goed bij de laatste mode.

Voor je vrije tijd kun je niet heen om de hippe sneakers en enkellaarsjes. Ook bij deze schoenen geldt dat de schoen een zeer degelijke constructie heeft die je goed ondersteunt op alle momenten van een dag. Even wandelen in het bos, de stad in voor een drankje of gewoon lekker in je vrije tijd. Het zit altijd perfect met als resultaat heerlijk ontspannen voeten aan het einde van de dag!

Hassia online bestellen bij Nijhof Schoenen

Bekijk de collectie van Hassia bij Nijhof en bestel veilig via onze webshop met iDeal of Creditcard. Je bestelling wordt binnen 1 – 2 werkdagen thuis bezorgd of op kantoor. We hanteren bovendien gratis verzending vanaf €99,95 in Nederland. En voor klanten in België en Duitsland hanteren we een kleine vergoeding voor de verzending. Niet tevreden over je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste schoenen en collecties. Abonneer op de nieuwsbrief en mis nooit meer een schoenen SALE!

https://www.nijhofschoenen.nl/