ABNY
Dienstverlening

Scheiden op de juiste manier

Scheiding is één van de lastigste zaken waar een volwassenen af en toe mee te maken kan krijgen. Niemand verwacht ooit te scheiden, en de hoop is zeker dat een trouwgelofte zal lukken. Toch lopen de zaken soms anders. Belangrijk is wel dat de scheiding op de juiste manier plaatsvindt en dit kan betekenen dat er om hulp gevraagd moet worden. 

 Lees in dit artikel wat scheidingsmediation jou of jullie kan opleveren.

 

Scheidingsmediation

Hulp vragen is niet zo makkelijk als het klinkt en toch gebeurt het dagelijks dat een scheidingsmediator wordt ingezet om de scheiding op de juiste manier te regelen. Niet voor één partij, maar voor beiden. Bij Scheiden Zonder Zorgen wordt er gekeken naar de beste opties voor beide partijen. De professionele scheidingsmediator gaat met jullie in gesprek en bekijk alle mogelijkheden. 

 

Scheiden met kinderen

Scheiden met kinderen maakt het zelfs nog zwaarder. Voor de kinderen is het van belang dat de scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Geen onenigeheden tussen de ouders, want dit zorgt ook bij kinderen voor stress. Een scheidingsmediator helpt graag om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden, zowel financieel als emotioneel. Er wordt gekeken naar een correcte verdeling van qua kosten, woonruimte en er kan een ouderschapsplan worden opgesteld. 

 

Conclusie

Het is een zware stap om toe te geven dat je hulp kan gebruiken, toch zal deze stap juist stress ontnemen. Zoek naar de scheidingsmediator die jou kan ondersteunen bij het proces. Voor ondersteuning in de buurt van Harderwijk of Apeldoorn adviseren wij Scheiden Zonder Zorgen. 

 

 

Gerelateerde artikelen

Rieten dak

Fotograaf Zwolle

Meer online succes met Google optimalisatie voor je website