Tiny house in Twente

Wellicht heb je de term tiny house weleens voorbij horen komen, maar weet je niet precies waar het precies over gaat. Ja, een tiny house, dat betekent letterlijk zoiets als een piepklein huis, maar verder?

In oorsprong is de tiny house movement een reactie op de consumptiemaatschappij. Idealisten besloten kleiner te gaan wonen om zo het milieu minder te belasten. Zij kozen voor een leven met een huis dat niet groter is dan 50m2.

Idealisme is leuk, maar om je hele leven in zo’n klein huis te moeten wonen is niet voor iedereen een droombeeld. Maar af en toe overnachten in een tiny house? Dát heeft zeker zijn charme.

Als het jullie ook wel leuk en romantisch lijkt om in een tiny house te overnachten, denk dan eens aan Twente. Want de huisjes mogen dan wel tiny zijn, maar Twente is groots als het gaat om sfeer, charme en aantrekkingskracht.

Even rust

Willen jullie met zijn tweetjes tot rust komen? Boek dan Droste’s Landschapskamer. Dit tiny house staat midden tussen de koeien. Dit tiny house is de perfecte plek om saampjes lekker te luieren, een goed gesprek te voeren bij de openhaardkachel  of een goed boek te lezen. Je hebt hier geen wifi, dus kom je niet in de verleiding even je werkmail te checken.

Pure romantiek

Vlakbij landgoed de Holtweijde tref je een tiny house aan de rand van de bossen. Vanaf je veranda kijk je uit over het beroemde Twentse coulissenlandschap. Een romantischer plekje zul je niet snel kunnen vinden. Ook het kingsize bed en de vuurkorf dragen bij aan de romantiek. Hier kunnen jullie je even lekker terugtrekken om te genieten van de rust en elkaar.

Met het hele gezin naar een tiny house in Twente

Lekker met partner en kinderen op vakantie? Ook dat kan met een tiny house. Vakantiepark Kleilutte biedt sfeervolle tiny houses die dankzij de slimme inrichting een stuk ruimer aanvoelen dan je zou verwachten. In de houten huisjes met vloerverwarming zitten jullie er lekker knus bij.

Boek je tiny house via Visit Twente

Wanneer je een vakantieverblijf boekt wil je zeker weten dat het goed zit. Boek daarom je tiny house via www.visittwente.nl. Niet alleen hebben we alle accommodaties aan een grondige selectieprocedure onderworpen, maar door regelmatige inspecties kunnen we garanderen dat je verblijf geheel coronaproof is!