Beste Draadloos Alarmsysteem van 2021

Draadloos Alarmsysteem

Zoekt u een draadloos alarmsysteem en weet u niet welk alarmsysteem u moet kiezen? Hier leggen wij uit welk merk en alarmsysteem u het beste kunt kiezen voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Door het grote aanbod van alarmsystemen en verschillende keuzes en prijzen is het moeilijk om een betrouwbaar draadloos alarmsysteem te kiezen.

Om het beste alarmsysteem te kiezen die het beste bij u past moet u een keuze maken of je een bedraad alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem wilt.

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een draadloos alarmsysteem wat net zo betrouwbaar is als een bedraad alarmsysteem.

 

Is een draadloos alarmsysteem betrouwbaar?

Een draadloos alarmsysteem werkt meestal op 2 frequenties, de 434Mhz en de 868Mhz. De alarmsystemen die werken op 868Mhz zijn iets duurder dan alarmsystemen die werken op 434Mhz.

Dit komt omdat de betrouwbaarheid van 434Mhz is niet zo groot is als die van 868Mhz. Het is namelijk zo dat alle draadloze communicatie van apparaten op 434Mhz gaat en daardoor kan het zijn dat als de buurman zijn afstandsbediening van zijn auto gebruikt bij u het alarm afgaat.

 

Een draadloos alarmsysteem op 868Mhz is duurder maar wel betrouwbaarder.

De nieuwe alarmsystemen die draadloos zijn werken meestal op 868Mhz en zijn een stuk betrouwbaarder als alarmsystemen die werken op 434Mhz.

Er is in het 868Mhz een stukje bandbreedte gereserveerd die alleen bedoeld is voor beveiligingssystemen waardoor storing van andere apparaten tot een minimum beperkt wordt.

 

Helaas heb je wel zogenoemde jammers op de markt die het signaal kunnen verstoren.

 

NCP-certificering voor alarmsystemen

Het is belangrijk dat u alarmsysteem NCP gekeurd is. NCP is een Nederlands keurmerk die alle producten zoals een alarmcentrale en bijhorende componenten zoals draadloze deurcontacten, rookmelders certificeert.

 

Erkend beveiligingsbedrijf

Het is belangrijk dat het alarmsysteem gemonteerd wordt door een gecertificeerd installateur. En dat het beveiligingsbedrijf een officieel dealer is van het merk van het alarmsysteem.

Zo zijn wij officieel partner van AJAX draadloze alarmsystemen, dit betekend dat wij alle kennis in huis hebben van het AJAX alarmsysteem en dat wij de garanties van de componenten kunnen waarborgen.

Uiteraard moet een AJAX alarmsysteem partner alle certificeringen hebben om dit systeem te mogen verkopen. Dus u bent ervan verzekerd dat u hierdoor altijd het beste advies en informatie krijgt over het AJAX alarmsysteem.

 

Zelf installeren van een draadloos alarmsysteem

Veel klanten kiezen er ook voor om het draadloos alarmsysteem van AJAX zelf te installeren. Omdat het AJAX draadloos alarmsysteem zeer gebruiksvriendelijk is, kiezen veel mensen ervoor om het alarmsysteem zelf te installeren met behulp van ons advies.

Wij kunnen met behulp van TeamViewer u computer of laptop overnemen om u te assisteren bij het configureren van het AJAX alarmsysteem.

 

Beste draadloze alarmsysteem van 2021

Er zijn veel draadloze alarmsystemen op de markt. Ook is het prijsverschil tussen deze merken groot. Maar wij werken het liefst met het merk AJAX, dit is een veelzijdig alarmsysteem die een mooi design heeft en kwalitatief uitstekend is.

Daarnaast is AJAX door verschillende instanties uitgeroepen als beste draadloze alarmsysteem van 2021.

 

De webwinkel draadloos-beveiligd.nl

Wij van draadloos-beveiligd.nl verkopen alleen het merk AJAX, als u een goed en betrouwbaar draadloos alarmsysteem zoekt dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 085 – 744 1000 of een mail sturen naar info@draadloos-beveiligd.nl

 

 

 

https://draadloos-beveiligd.nl/