ABNY
Sport

Waarom een shakebeker bedrukken effectief is

Shakebeker bedrukken

Als ondernemer wil je jouw bedrijf op een unieke manier in de spotlight zetten. Advertenties op social media en andere online platformen zijn vaak meer van hetzelfde. Veel mensen in je doelgroep hebben waarschijnlijk social media-advertenties al zo vaak voorbij zien komen dat ze nieuwe advertenties niet eens meer opmerken, omdat hier simpelweg voorbij gescrold wordt. Het is echter wel belangrijk dat je top-of-mind wordt en/of blijft bij jouw potentiële klanten. Maar hoe val je nu genoeg op om mensen naar jou toe te trekken?

 

Gebruiksvoorwerp bedrukken

Overweeg eens om niet alleen online, waar al je concurrenten ook aanwezig zijn, maar juist ook offline jouw klanten in hun dagelijks leven te bereiken op een unieke manier. Er zijn tal van unieke manieren om jouw potentiële klanten bewust te laten worden en/of kennis te laten merken met jouw merk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bedrukken van alledaagse gebruiksvoorwerpen waarmee je jouw bedrijf in de spotlight kunt zetten? Op deze pagina vind je tal van gebruiksvoorwerpen om te bedrukken, zoals paraplu’s, laptoptassen, mutsen, sjaals en nog veel meer. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruikmaken van promotionele producten een zeer effectieve strategie is om te werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf. DIMA Market Research ontdekte dat promotionele producten meer mensen bereiken dan promotie op de televisie en de radio. Een zeer originele manier waarop je dit type promotie op strategische wijze kunt inzetten om een relatief jonge (18 – 35 jaar) doelgroep te bereiken, is een shakebeker bedrukken.

 

Shakebeker bedrukken

Shakebekers worden zeker door mensen met een actieve levensstijl en mensen tussen de 18 en 35 veel gebruikt. Veel van hen dragen shakebekers met zich mee van en naar de sportschool, maar ook in de trein, op de fiets, op hun werk, in de collegebanken, et cetera. Wanneer een shakebeker dus met de naam en/of het logo van jouw bedrijf bedrukt is, is er een grote kans dat veel verschillende mensen dit zullen zien. Het voordeel van een shakebeker bedrukken  is dat je het mensen cadeau kunt geven en dat zij het daadwerkelijk zullen gaan gebruiken in hun dagelijks leven.  Daardoor heb jij er als ondernemer nog lang profijt van  doordat er veel exposure van jouw merk is naar nieuwe mensen die wellicht nog niet bekend zijn met jouw bedrijf. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden tot het bedrukken van shakebekers met het logo en/of de naam van jouw bedrijf? Bekijk hier de mogelijkheden en begin vandaag nog met de inzet van deze unieke promotie tool voor jouw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Kies je een crosstrainer of loopband?

Sneller resultaat halen in de sportschool

Onderlijnen knopen voor karper