ABNY
Electronica en Computers

Een breed palet aan iPhone hoesjes

Het lijkt al jaren geleden dat jij een nieuw telefoonhoesje hebt aangeschaft om jouw telefoon te beschermen tegen vallen of stoten. Op die manier heb je dan ook gedurende lange tijd kunnen profiteren van de beschermlaag, maar nu is hij inmiddels toch echt tot op de draad versleten. Hoog tijd dus om een nieuw hoesje iPhone SE 2020 aan te schaffen! Het type case wat je echter nu gekozen had, bevalt je minder dan verwacht, waardoor je eerst een klein onderzoekje uit moet zetten om het juiste hoesje te vinden. Welke variant past namelijk precies in jouw straatje? Dáár zul je in dit artikel achter komen. Ben jij desalniettemin visueel ingesteld en zou je graag een beter beeld willen van de verschillen tussen de diverse soorten en maten? Neem dan eens een kijkje op de website van IphoneHoesjes voor meer informatie en een kijkje in het gehele assortiment aan hoesjes.

Hard case, flip case of toch de soft case?

Wie dacht dat ieder hoesje identiek is, zal versteld staan van het aanbod van IphoneHoesjes. Niet alleen bestaat er namelijk verschil tussen een hoesje de hele telefoon bedekt of één die het scherm vrij laat, maar ook worden de cases gemaakt van verschillende materialen. Dan zijn we nog niet eens begonnen over iPhone hoesjes met uiteenlopende patronen in een breed palet aan kleuren. Wanneer we eerst kijken naar een flip case, is dit een echte aanrader wanneer jij niet zo voorzichtig bent met jouw telefoon. De case beschermt namelijk je telefoon inclusief schermpje, waardoor een kras of stoot niet fataal hoeft te zijn voor jouw mobiel. Daarnaast bestaan er twee soorten hoesjes die jouw schermpje wél vrijlaten, te weten de hard case en soft case. Doordat het beeldscherm vrij is, kun je snel checken of je een melding hebt en hoef je je niet druk te maken over een hoesje wat je minuut na minuut open moet klappen. De keuze is reuze, maar jíj maakt de beslissing!

https://iphonehoesjes.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kies je een TV?

Drones vergelijken en kopen via DroneKiezer

De beste laptop voor zakelijk gebruik