ABNY
Image default
Bedrijven

Elektrische boilers van 200 liter die een temperatuur tot 85 graden kunnen realiseren.

Elektrische boilers van 200 liter die een temperatuur tot 85 graden kunnen realiseren. 

Voor dit soort elektrische boilers kun je terecht bij elektrischeboiler.eu. Behalve energiezuinige grote en kleine elektrische boilers hebben zij ook dé ideale oplossing om het water naar een hoge temperatuur (tot maar liefst 85 graden dus) te krijgen door een externe digitale thermostaat waarmee je de 65 graden elementen gemakkelijk kunt ombouwen tot een nauwkeurig en simpel te bedienen 85 graden elementen.

Dus, heb je nu een boerenbedrijf, een krattenwasserij of bijvoorbeeld een sportschool, is het belangrijk om over water van deze temeraturen te kunnen beschikken. Bij elektrischeboiler.eu kun je hiervoor terecht. Zij helpen je graag met het zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw situatie, dus ook in het geval van professionele warmwatervoorziening. De dubbele oververhittingsbeveiliging waar deze boilers over beschikken en de gebruiksvriendelijke controller zorgen bij dit soort boilers voor veilig gebruik.

Een bedrijfshal of zwembad schoonmaken doe je met een boiler die is voorzien van een anti- legionella functie én water boven de 80 graden kan maken. Boilers van 200 liter of meer worden normaliter geleverd met een 2 of 3 kW element, dat is perfect om mee te douchen, maar niet als er ook echt grondig gereinigd dient te worden. Nu kan dat dus wel, deze boilers zijn namelijk uit te breiden tot 4,5 / 6 / 9 of 12 kW.

 

 

 

Boilers van groot tot klein, direct leverbaar

Elektrische boilers tot 500 liter zijn bij elektrischeboiler.eu altijd op voorraad kunnen binnen 2 dagen geleverd worden. Boilers met een grotere capaciteit dan 500 liter worden direct vanaf de fabriek verstuurd, maar ook deze boilers worden altijd nog dezelfde week geleverd als dat gewnst is. De verschillende opties altijd op voorraad en je kunt alles gewoon zelf monteren dankzij de duidelijke Nederlandstalige handleidingen, maar het wijst eigenlijk gewoon voor zich. Mochten er nu toch nog vragen zijn, dan zijn de mensen bij elektrischeboiler.eu altijd bereikbaar via de mail of per telefoon. 

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-boilers-vanaf-200-liter