ABNY
Image default
Woning en Tuin

Handig stappenplan als basis voor je badkamerrenovatie in Antwerpen

Offerte na offerte opgevraagd maar nog steeds geen klik met het bedrijf waaraan je je badkamerrenovatie kan aan toevertrouwen? Dan ben je vast nog niet met RenoZen gaan praten. Deze badkamerspecialist in de provincie Antwerpen weet ongetwijfeld wél te overtuigen. De persoonlijke aanpak, het meedenken en vooral de eerdere realisaties zullen je ongetwijfeld over de streep trekken.

De voorbije jaren is RenoZen stevig gegroeid, maar dan wel zonder de pluspunten te verliezen. Zo wordt er nog steeds evenveel aandacht aan elke badkamer renovatie besteed. Het succesrecept werd niet gewijzigd en een helder stappenplan vormt nog steeds de basis. In 10 stappen zorgt deze specialist in gerenoveerde badkamers voor een prachtige nieuwe badkamer. Het klinkt simpeler dan het is, maar het resultaat is er keer op keer.

Een badkamer renovatie in Antwerpen om van te dromen

Alles begint met een glashelder eerste gesprek dat gerust enkele uren kan duren. Tijdens dit eerste gesprek met de zaakvoerder, kun je perfect je wensen aangeven en wordt meteen je badkamer opgemeten en bekeken. Zo is RenoZen meteen in staat om een glasheldere offerte te maken voor je badkamer renovatie in het Antwerpse.

Uiteraard wordt de ideale indeling besproken, maar ook de materialen en sanitaire toestellen komen al aan bod. Bij RenoZen wordt enkel met toonaangevende leveranciers gewerkt waar al een vertrouwensband mee bestaat. Zo geniet je niet enkel van een ruime keuze aan topkwaliteit, je krijgt ook steeds een scherpe prijs. Je geniet immers van een verlaagde BTW en RenoZen krijgt gezien het volume dat ze jaarlijks verzetten een stevige korting. Daar geniet jij mee van.

In maximaal 14 werkdagen klaar

Een badkamer renovatie regio Antwerpen neemt bij RenoZen maximaal 14 werkdagen in beslag. Van afbraak tot ingebruikname. Voor kleinere projecten kan dit soms sneller, maar bij RenoZen willen ze je alvast die 14 dagen garanderen. Dit is inclusief eindschoonmaak door een professionele firma, zodat je meteen van je badkamer gebruik kunt maken. Na de werken komt de zaakvoerder ook nog even langs om je ervaringen te bespreken en eventueel nog kleinigheden rond je badkamerrenovatie op te lossen.

Bekijk onze gerealiseerde badkamer renovaties regio Antwerpen

Je merkt het, bij RenoZen gaan ze niet over één nacht ijs. Het is dus niet onlogisch dat ze de voorbije jaren een uitstekende reputatie hebben verworven in de regio Antwerpen. Grasduin zeker eens tussen de gerealiseerde projecten op de website en laat je overtuigen. Een offerte is steeds vrijblijvend, dus maak zeker eens een afspraak. Ongetwijfeld voel je meteen een klik.

https://renozen.be/badkamerrenovatie-antwerpen/stappenplan/