Diverse soorten egaline vind je op egaline.online

Wil je een nieuwe vloer gaan leggen? Maar zitten er nog gaten/oneffenheden in je ondervloer? Dan is het zaak om eerst je ondervloer aan te pakken. Deze dien je te egaliseren met egaline. Let er daarbij op dat je de juiste soort kiest die past bij het type vloer die je er overheen gaat leggen. Egaline zorgt ervoor dat je ondervloer helemaal egaal wordt, waardoor de vloer die eroverheen komt er super strak uit komt te zien.

Egaline van topkwaliteit

Op egaline.online vind je diverse soorten voordelige egalisatiemortels van topkwaliteit. In het assortiment vind je de merken: Atlas, Excel, Kiesel en Quartzline. Atlas egaline is uitermate geschikt voor het egaliseren van ondervloeren. De Atlas SMS 15 Egaline is voor een laagdikte van 1-15 mm en vloeit mooi uit en is na 4 uur beloopbaar. De Atlas SMS 30 is voor een laagdikte van 3-30 mm, spreidt goed uit en is na 4 uur beloopbaar. SMS 15 en 30 zijn beide geschikt voor parket, PVC- en gietvloeren. De Atlas SAM 100 is voor een laagdikte van 5-30 mm, op gipsbasis met mooie egale uitvloei en is na 6 uur beloopbaar. De SAM 100 kun je gebruiken in combinatie met anhydrietvloeren, parket, tapijt, PVC-vloeren en gietvloeren.

Bestellen en afhalen

Als je een bestelling plaatst voor 15.00 uur, dan wordt deze de volgende bij je bezorgd. Omdat Egaline Online over een grote voorraad beschikt, zijn bijna al hun afwerkmaterialen meteen leverbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling bij Egaline Online af te halen. Geef dit per mail of telefonisch door en dan zorgen de medewerkers van Egaline Online ervoor dat je bestelling voor je klaarstaat.

Service

Aan de medewerkers van Egaline Online kun je altijd advies vragen over hun producten. Zij voorzien je graag van passend advies. Je kunt ze bereiken via de mail: info@egaline.online, telefoon: +31 168 22 10 01 of via Whatsapp. Het is hun streven om binnen 4 uur antwoord op je vragen te geven.

https://egaline.online/