Zebraport is een zeer betrouwbaar specialist in BIO-UV

Zebraport is een specialist in technische apparatuur en onderdelen. De historie gaat terug tot 1995, de oprichting van Chapeau. Dit was de voorloper van het inmiddels wereldwijde bekende Zebraport. Deze expert in industriële apparatuur biedt de hoogste kwaliteit tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs. De innovatieve oplossingen van Zebraport zijn helemaal van deze moderne tijd. Het verlenen van de beste service staat hoog in het vaandel. U kunt rekenen op het beste resultaat en service, Zebraport helpt u graag professioneel verder.

Water reinigen door de nieuwste BIO-UV techniek

Water kan op veel verschillende manieren gereinigd. Omdat water steeds schaarser wordt, goed reinigen is belangrijk. Zorg ook dat u zuinig omgaat met water, een beter milieu begint bij uzelf. Door het hergebruiken van water draagt u bij aan een beter milieu. Professioneel UV-C licht zorgt voor complete desinfectie. BIO-UV brengt grote voordelen met zich mee, ook voor het milieu. Ontdek ook wat deze voordelen zoal te bieden hebben, dit is het onderzoeken zeker waard.

Professionele desinfectie voor al uw wensen

Oppervlakte desinfectie behoort ook tot mogelijkheden bij Zebraport. Hierbij wordt er gebruik van de BIO-SCAN techniek. BIO-SCAN Surface Treatment System biedt volop voordelen. Dit professionele systeem kan ieder soort oppervlakte desinfecteren. Hierbij wordt er professioneel UV-c licht gebruikt. Het concept is zeer eenvoudig en geschikt voor ieder oppervlakte. BIO-SCAN is gecertificeerd volgens de norm AFNOR NF T72-281 en is zeer effectief. Deze apparatuur dood 99.99 van de virussen en bacteriën, waaronder ook het Covid-19 virus. Oppervlakte desinfectie is helemaal van deze moderne tijd.

Ontdek de vele mogelijkheden

Desinfectie speelt een steeds belangrijke rol tegenwoordig. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor BIO-uv of desinfectie oppervlakte? Neem contact op met Zebraport om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Deze experts leggen u graag precies uit hoe dit in zijn werking gaat en wat de kosten zijn.

https://www.zebraport.com/