ABNY
Bedrijven

Kalenders die u voor uw bedrijf kan aanschaffen

Als bedrijf wilt u misschien voor u zelf of als geschenk of als promotie kalenders aanschaffen. Deze kalenders kan u dan laten drukken met uw logo en in grote aantallen aanschaffen. De vraag is welke kalender schaft u aan? Er zijn verschillende soorten kalenders te krijgen. In deze blog worden deze kalenders beschreven. Deze kalenders zijn te krijgen op Kalendersbestellen.nl.

Weekkalenders

Weekkalenders zijn de meest voorkomende kalenders. Deze kalenders zijn een perfect relatiegeschenk, omdat iemand elke week dingen moet inplannen op uw kalender. Deze kalenders kan u krijgen als scheur omleg of week omleg. Deze kalenders worden vaak ook gebruikt bij mensen thuis om ook verjaardagen op te schrijven.

Maandkalenders

Deze kalenders geven overzicht voor de aankomende maand. Deze ziet u vooral bij transportbedrijven. Deze kalenders zijn namelijk compact en geven toch genoeg overzicht.

3-maandkalenders

Een 3-maandkalender wordt ook wel een kwartaalkalender genoemd. Deze kalenders zijn veel te zien in magazijnen, ziekenhuizen en andere logistieke afdelingen. Op deze kalenders krijgt u meteen een groot overzicht van het aankomende kwartaal. Ook is deze kalender een goed relatiegeschenk, omdat de kalender met uw logo op een prominente plaats hangt.

4-maandkalenders

Een 4-maandkalender is net wat groter dan de 3-maandkalender, en geeft dus een groot overzicht voor de aankomende maanden. Dit is perfect voor beroepen waar planning heel belangrijk is. Dit is de grootste kalender die u kan krijgen, en u weet dan ook zeker dat uw kalender met logo opvalt.

Bureaukalenders

De naam zegt het al. Dit zijn kalenders voor op bureau. De meeste varianten zijn zo gemaakt dat u de kalender kan neerzetten op het bureau. Dit kan door een driehoek vorm of een torenvorm. Deze kalenders zijn niet al te groot, en nemen dus nauwelijks ruimte in op het bureau. Verder zal iemand die elke dag aan het bureau werkt de kalender met logo zien.

Budgetkalenders

Een budgetkalender geeft een duidelijk beeld van wanneer inkomsten binnen komen. Dit kan voor het gehele bedrijf, maar ook voor een werknemer (salaris). Deze kalenders zijn perfect voor het inplannen van uitgaven. Als u als persoon goed weet wanneer de inkomsten binnen komen, dan kan u ook makkelijk inplannen wanneer er weer wat kan worden uitgegeven. Deze kalender kan u krijgen in een driehoek, tentkaart of toren.

Fotokalenders

Ook kan u er voor kiezen om een fotokalender aan te schaffen. Op deze kalenders kan u grote foto’s laten terugkomen met duidelijke thema’s. Ook uw logo is makkelijk te plaatsen op deze kalenders, en ook is er ruimte voor andere reclame. Vaak moet u voor deze kalenders wel wat meer werk verrichten. Voor elke periode moet een foto worden gestuurd en zo kan het voor u gedrukt worden.

Gerelateerde artikelen

Het beste agrarisch advies

In elke klas een smartboard

Online EOS kopen