ABNY
Zakelijk

Het beste kabelboom assemblage bedrijf

Abny

Wanneer u kabelbomen moet laten assembleren is het belangrijk om een goed bedrijf hiervoor te vinden. Kabelboom assemblage kan niet zo maar door elk bedrijf in handen worden genomen. De precisie van het assembleren, de verschillende vormen en diverse functionaliteiten hebben kennis, ervaring en technieken nodig. Enkel een gespecialiseerd bedrijf kan dit voorzien voor de perfecte kabelbomen die u nodig heeft. 

In dit artikel vertellen we meer over het beste bedrijf om uw kabelbomen te laten assembleren. Lees snel verder. 

We helpen u graag door mee te denken.

Niet enkel voor het assembleren van uw kabelbomen staat Confed garant. We denken ook mee, adviseren graag en helpen bij het ontwerpen en verbeteren van uw kabelbomen. Ook wanneer u een kabelboom op maat wilt laten maken, kunt u rekenen op onze kennis, ervaring en kwaliteit.

Gegarandeerde kwaliteit van uw kabelbomen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor wanneer u een kabelboom wilt laten maken.

  • Wij selecteren zorgvuldig de componenten die nodig zijn voor de assemblage van uw kabelbomen.

  • Na het assembleren en voor de kabelbomen verpakt en verzonden worden, worden ze op twee punten grondig gecontroleerd. Er vindt 100% controle plaats op aansluiting en kortsluiting op de kabelbomen.

  • Bij het instellen van een productierun wordt er een trekkracht test gedaan. Op deze manier controleren wij of de specificaties van de gebruikte terminal en applicator behaald worden. Tijdens het produceren wordt de krimphoogte steekproefsgewijs ook nog een aantal keren gecontroleerd.

  • De resultaten van deze testen worden gedurende het productieproces geregistreerd en opgeslagen. Deze gegevens blijven bewaard, zodat bij eventuele afwijkingen deze gegeven erbij gehaald kunnen worden.

  • Daarnaast kunnen we ook in overleg klantspecifieke testen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld weerstandsmetingen.

Verzorgen van de logistiek

Wat veel bedrijven wellicht vergeten is de logistiek die cruciaal is. Nadat de kabelbomen geassembleerd zijn, wilt u uiteraard dat deze snel en veilig bij de bestemming aankomen. Hoe u dit regelt? Dat doen wij voor u. Confed heeft een jarenlange ervaring in de inkoop en de logistieke afhandeling van elektronische componenten. Met een groot netwerk van leveranciers zorgen wij voor een zorgeloze voorziening van de benodigde componenten.

Met het inrichten van klantspecifieke SLA’s (Service Level Agreements) borgen wij de beschikbaarheid van de componenten. Hierbij houden wij rekening met het benodigde beslag op het werkkapitaal en de behoefte aan flexibiliteit met betrekking tot het doorvoeren van revisies.

Kies voor Confed

Met een no-nonsense-mentaliteit leveren wij onze klanten one stop service en producten van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij met veel plezier en met kundige, gemotiveerde medewerkers.

Dagelijks houden wij ons bezig met productontwikkeling, prototypebouw, PCB assemblage, PCB service, kabel assemblage en mechanische (eind)assemblage. 

Wij zijn betrokken, klantgericht, resultaatgericht en integer zonder het oog te verliezen voor de mensen achter de processen. Hiermee staan wij garant voor een gewaarborgde continuïteit en kwaliteit.

Wij realiseren waarde voor onze klanten door nummer één te zijn in Operational Excellence. Onze positie als voorkeursleverancier krijgen wij door het bieden van one-stop service met als basis een breed pakket van productiemogelijkheden en diensten. Een partner in de samenwerking die zijn producten en diensten zo goed mogelijk afstemt op (individuele) klantbehoeftes.

 

https://www.confed.eu/

Gerelateerde artikelen

Makelaar Gerd Krügel – vastgoedmakelaar in Hamburg voor E1 International Investment Holding

Waarom elke medewerker een ergonomische bureaustoel verdient

Voor een glazenwasser of schoonmaakbedrijf in Nijmegen, zit u bij Glossy Cleaning goed.