ABNY
Zakelijk

Wij beantwoorden jouw vragen over: vriendschapsringen

Abny

De vriendschapsringen zien we steeds meer terug bij (jonge)koppels, beste vrienden of vriendinnen en hechte familiebanden. Veel van jullie kennen de bij elkaar passende ringen dan ook goed. Ze zijn er in verschillende kleuren, materialen, vormen en met verschillende stenen. 

Wil jij ook een vriendschapsring kopen voor jouw beste vriend, nichtje of geliefde? In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over de vriendschapsringen die handig zijn om te weten voordat je er twee aanschaft. Lees snel verder!

Wat is een vriendschapsring?

Een vriendschapsring staat als symbool voor verbintenis en wordt vaak gegeven als voorloper op de verlovingsring. Echter kan een vriendschapsring ook om andere redenen worden gegeven. Hierbij kun je denken aan loyaliteit, monogamie of vriendschap.

Wanneer draag je een vriendschapsring?

De vriendschapsring wordt vaak gegeven in een periode dat een stel al vrij zeker is dat zij voor altijd bij elkaar willen blijven. Deze stellen weten dat ze later gaan trouwen, maar hebben nog geen concrete plannen.

Aan welke hand draag je een vriendschapsring?

De meeste mensen dragen een vriendschapsring aan de middelvinger van de linkerhand, of aan de ringvinger van de rechterhand. Als je niet wilt dat mensen het aanzien voor een verlovingsring, doe het dan niet om de ringvinger van de linkerhand.

Welke vriendschapsringen worden het meest gedragen? 

Er worden vooral veel vriendschapsringen van zilver gekocht. Een belangrijke reden hiervoor is dat het voor veel paren (nog) geen trouwringen zijn en daarom zilverkleurig moet zijn. 

Anderen vinden zilveren ring juist heel mooi door de kleur en/of doordat ze bij andere sieraden passen.

Wat zijn Keltische vriendschapsringen? 

Vrijwel alle Keltische sieraden vormen oneindige verbindingen en hebben geen herkenbaar begin of eind. Ze symboliseren de oneindige cirkel van bestaan en eeuwig doorgaande levenskracht. De lijnen komen altijd weer terug waar ze begonnen zijn.

Hoe duur zijn de meeste vriendschapsringen? 

Vriendschapsringen verschillen erg in prijs. Dit heeft vooral met het materiaal te maken. Je vindt ze al vanaf €19 tot €495,-. Voor iedere prijsklasse is er dus keuze. 

 

Waar vind ik bijzondere vriendschapsringen? 

Wil je geen gewone vriendschapsringen, maar toch net iets specialers aan je hand? Een bijzondere vriendschapsring vind je op onze site. Bekijk onze aparte vormen, bijzondere stenen en verfijnde materialen. 

 

Kan ik mijn naam of initialen laten graveren op een vriendschapsring? 

Ja, zeker! De ringen kunnen bij ons gegraveerd worden. Wil je graag de initialen van je geliefde aan de binnenkant van je ring hebben of misschien wel een hele spreuk? Dat kan bij ons. Bestel je ring online en je krijgt hem grafeerd opgestuurd. Dat bespaart je een ritje naar een juwelier in de buurt: wel zo makkelijk.

 

https://www.quickjewels.nl/

Gerelateerde artikelen

Statische stickers, ideaal om reclameuitingen snel te wisselen

Duurzaamheid binnen jouw bedrijf

De voordelen van het gebruik van een transportband