ABNY
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen; voor het professioneel bestraten van uw tuin

Zoekt u iemand die uw bestrating in Breda professioneel voor u kunt leggen? Ons hoveniersbedrijf Egalisee Bestratingen is u graag van dienst. Ons bedrijf is gehuisvest in Breda en ons werkgebied beslaat de gehele omgeving. Dus woont u in Zevenhuizen, Prinsenbeek, Oosterhout, Etten-Leur, Rijsbergen of ergens anders in West Brabant? Dan komen wij graag uw bestrating en andere tuinklussen voor u uit handen nemen.

Uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken

Wij, Anton Baremans en Bas Beekers, zijn trots dat wij ons bedrijf hebben laten uitgroeien tot een begrip in Breda en omstreken. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook op nummer 1. Een blije klant maakt ons blije hoveniers. Naast klantvriendelijkheid vinden wij secuur en netjes werken natuurlijk ook een pré en houden wij ons altijd aan de gemaakte afspraken.

In het aanleggen van terrassen, tuinpaden, opritten en stoepen zijn wij ware meesters. Maar het stopt bij ons niet bij het aanleggen van bestratingen. Wilt u een mooie overkapping op uw terras, een gezellige vijver met vissen, een nieuwe schutting of een tuinhuis of schuurtje voor het opbergen van uw spullen? Wij kunnen u hierbij helpen. En ook voor het snoeien of kappen van bomen, het aanleggen van een gazon of kunstgras of het geheel onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle collega’s die werkzaam zijn bij ons hebben hun eigen specialisme. Zo heeft de één zich gespecialiseerd in keramische terrastegels leggen, weet de ander alles van beplanting en is de volgende erg goed in het bouwen van een tuinhuis of vijver. Vanzelfsprekend werken we als team erg goed samen, zodat we het beste resultaat voor u behalen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte kunt u opvragen via onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd opbellen. U kunt bellen met Anton Baremans op nummer 06-53650609 of met Bas Beekers op nummer 06-38932453. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd, dit kan naar info@ egaliseebestratingen.nl. Wij geven u graag alle informatie en antwoord op al uw vragen over onze diensten.  

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/