ABNY
Energie

De elektrische cv, gaat met z’n tijd mee!

De elektrische cv, gaat met z’n tijd mee!

Overstappen naar all electric wordt gelukkig steeds populairder en dus stijgt het aanbod elektrisch aangedreven apperatuur en dus ook het aanbod aan elektrische cv’s. Er is inmiddels veel hernieuwde kennis ook. Handig om te weten; het is mogelijk deze apparatuur on- line aan te schaffen… 

Een elektrische cv ofwel e- cv slijt nauwelijks, zal niet vervuilen door verbranding van gas én is onderhoudsarm. De kans op koolmonoxidevergiftiging zal tot het verleden behoren, de koolmonoxidemelder is niet meer nodig en die ontsierende pijpen op het dak kunnen weg.

Verduurzamen is belangrijk voor iedereen dus laten we er ook de voordelen maar van in gaan zien. 
 

De pluspunten van een elektrische CV:

  • Geluidsarm, zeker vergeleken met een warmtepomp.
  • Lage aanschafwaarde
  • Nagenoeg onderhoudsvrij
  • Geen rookgasafvoer meer nodig
  • Geen kans op koolmonoxidevergiftiging, dus heel veilig in gebruik
  • Werkt perfect in combinatie met een elektrische boiler of doorstroomapparaat
  • De bestaande radiatoren en/of vloerverwarming kunnen blijven zitten
  • Een gasketel is eenvoudig te verwisselen voor een elektrische variant.

 

 

 

On- line te bestellen bij; elektrischeboiler.eu 

Zij verkopen al vele jaren dit soort elektrisch aangedreven apparaten en zijn heel enthousiast over de nieuwste elektrische cv’s.

Elektrische cv’s zijn van het merk Elterm of DAT. Simpel qua techniek, maximale besparingen mogelijk en langdurig comfort.
De CV’s zijn te gebruiken voor de vloerverwarming en/of radiatoren. Voor de verwarming van je sanitaire water gebruik je een elektrische boiler, deze zijn ook te koop via elektrischeboiler.eu.

De elektrische CV’s zijn voor spanningsloze niet modulerende thermostaten. Een simpel te bedienen analoge aan/uit termostaat dus. Deze bestel je voor een klein bedrag bij, net als de vuilafscheider. Deze zorgt dat eventueel CV water niet in de A klasse pomp terecht kan komen.

Kijk eens op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu, of rij er gewoon eens heen, dan krijg je antwoord op al je prangende vragen over de aanschaf en gebruik van onder andere elektrische boilers, elektrische kachels, doorstroomapparaten, maar ook waterontharders en veel aanverwante artikelen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/

Gerelateerde artikelen

Led inbouwspots badkamer

Met zonnepanelen zit u goed

Oxxio levert nu ook internet, digitale TV en vaste telefonie