ABNY
Woning en Tuin

Manieren om je tuin op te fleuren

Vooral als het mooi weer is wil je lekker in de tuin kunnen zitten. Waar we binnen ons huis opleuken met allerlei accessoires en schilderijen aan de muur, doen we dat in de tuin eigenlijk nooit. Toch kan dat wel veel sfeer geven. Op welke manier kan je je tuin opfleuren?

Poster

Vaak word je tuin omringd door een muur of door een schutting. Je kijkt dan tegen een grote grijze of bruine vlek aan. Dat draagt niet veel bij aan de sfeer. Je kan het een stuk gezelliger maken door allerlei dingen aan de schutting te hangen, zoals een mooie tuinposter of een spiegel. Met een poster breng je letterlijk wat kleur aan de grote grijze massa van de schutting. Het oogt heel gezellig.

Bloembakken

Je schutting is ook uitermate geschikt om leuke bloembakken aan te hangen, welke je vult met gekleurde bloemetjes. Het brengt veel sfeer aan de tuin. Je kan ook bloembakken her en der in de tuin plaatsen. Het staat heel erg leuk en zorgt voor wat kleur in de tuin.

Hangmat

Een erg leuke toevoeging in de tuin is het plaatsen van een hangmat. Een hangmat geeft een heerlijk vakantiegevoel terwijl je nog in je eigen tuin bent. Naast dat het een ultiem vakantiegevoel geeft, kan je er ook heerlijk in relaxen op de mooie zonnige dagen. Kruip er lekker in met een boek of met een lekker muziekje en je waant je in tropische sferen.

Leuke zithoek

Een lounge set mag absoluut niet ontbreken in je tuin. Na een lange dag werken kan je er heerlijk in ontspannen. Ook kan je er lekker eten en borrelen met vrienden samen in het weekend. Een lounge set kan je heel goed opleuken door mooie gekleurde kussentjes toe te voegen en een leuk bloemstukje of kaarsje op tafel te zetten. Zo creëer je een fijne sfeer om op de zomeravonden lekker lang buiten te kunnen zitten en te ontspannen.

 

Gerelateerde artikelen

Verkoop je woning met winst dankzij Makelaar Lent

Veel voor weinig met de DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler

Het kiezen van een Water Damp Haard