ABNY
Image default
Bedrijven

Hoe verkoop ik mijn huis zonder kosten?

Huis verkopen zonder kosten

Wilt u graag uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op een langdurig en stressvol verkooptraject met hoge verkoopkosten neem dan nu contact op met Sons Real Estate. Wie bieden u een volledig ontzorgt verkooptraject zonder kosten, vraag eenvoudig een bod aan via de website en wij gaan direct voor u aan de slag. Een van onze specialisten begeleid u persoonlijk door het gehele proces we bespreken al uw wensen rondom de verkoop en brengen kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod uit.

Voordelen van de verkoop aan Sons Real Estate

Het bod dat wij uitbrengen is exact het bedrag dat de verkoop u netto oplevert, dus geen; opstartkosten, courtage, contractkosten en notaris kosten. Alle bijkomende kosten nemen wij voor onze rekening, de adminastrieve handenlingen voor de verkoop verzorgen wij eveneens voor u. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering is ons bod gegarandeerd, de koopovereenkomst kan direct ondertekend worden. Bespaar uzelf een langdurig verkoopproces met talloze bezichtingingen en de nodige stress en onzekerheid die daarbij komt kijken. Wij bieden direct zekerheid en zijn zeer flexibel rondom de overdracht van uw huis. Indien u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of de overdracht laat nog even op zich wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u niet het risico loopt op dubbele hypotheeklasten en hoeft u tevens ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. 

Woningen van ieder formaat in elke staat

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder type woning, kan het onderhoud van de woning wel wat aandacht gebruiken of verkeerd de woning in slechte dat is geen enkel probleem. Voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons een bod aanvragen indien er achteraf sprake blijkt te zijn van verborgen verbreken nemen wij deze voor onze rekening. Direct en zorgeloos uw woning verkopen was niet eerder zo eenvoudig en snel voor elkaar

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/