ABNY
Dienstverlening

9 maanden invulboek

Abny

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Of je nu je eerste kindje verwacht of dat het je derde zwangerschap is: een zwangerschap is en blijft een buitengewoon bijzondere ervaring. Koester alle momenten van je zwangerschap met een invulboek. Met een 9 maanden invulboek zorg jij ervoor dat de details van deze bijzondere periode niet verloren gaan. Je zwangerschap beïnvloedt namelijk je brein en beleving, waardoor de kans groot is dat de mooie, grappige en emotionele herinneringen met de jaren toch vervagen. Het is niet alleen leuk voor jezelf om een zwangerschapsdagboek bij te houden, maar ook voor je zoon of dochter.

Invulboek zwangerschap om niets te vergeten

Met een negen maanden boek onthou je alle bijzondere momenten van je zwangerschap. Wat ging er door je heen toen je een positieve test in je handen had? Hoe reageerde je partner? Welke echo’s heb je allemaal gehad? Hoe voelde jij je bij de eerste schopjes? Er zijn talloze unieke momenten in jouw zwangerschap die het vastleggen waard zijn, maar juist ook de kleine dagelijkse beslommeringen zijn leuk om vast te leggen. Een negen maanden boek is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Niet alleen noteer je hier algemene zaken in, zoals bijvoorbeeld het geslacht van je baby als je dit wilt weten, maar juist ook die opmerkelijke gevoelens en kleine momentjes. Dit zijn juist de dingen die je over 10 jaar anders bent vergeten. Jij vergeet bijvoorbeeld nooit meer op welke televisieseries je zo emotioneel reageerde of welke rare voedingscombinaties je allemaal maakte.

Origineel zwangerschaps cadeau: 9 maanden boek

Ben jij er net achter dat jouw vriendin, dochter, zus of buurvrouw in blijde verwachting is en wil je haar verrassen met een leuk en origineel kraamcadeau? Van een baby invulboek wordt ze zeker blij! In een 9 maanden invulboek is genoeg ruimte voor verhalen, echo’s, kaartjes, (buik)foto’s, berichtjes van partners, vrienden, opa’s en oma’s en nog veel meer. Zo geef je iemand een prachtige herinnering voor later!

Gerelateerde artikelen

Wat is groter stapelbedafval?

Bel de klantenservicetelefoon als je een vraag hebt aan Ziggo

Geschiedenis van de radio