ABNY
Aanbiedingen

De duofiets: zelfstandig, stabiel en veilig de weg op

Abny

Vind je het leuk om samen eropuit te gaan, maar is het helaas niet mogelijk om zelfstandig te fietsen? Dan is een duofiets wellicht de oplossing voor jou! De duofiets “Orthros” van Huka.nl maakt het mogelijk om mobiel te blijven en fietsplezier te hebben voor twee! Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel. Wil je meer weten over de Orthros? Lees dan snel verder!

Begeleider

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

Geheel naar wens samen te stellen

Een bijkomend voordeel van de duofiets Orthros is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maakt Huka.nl de duofiets die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de duofiets voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische duofiets te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. 

Gratis ervaren

Ben je voornemend een (elektrische) duofiets te kopen? Een duofiets kopen is geen alledaags product, zodoende biedt Huka.nl de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/

Gerelateerde artikelen

Totale verduurzaming

Hoe schadelijk is de e-sigaret?

Een elektrische boiler of elektrische cv denkt met je mee!