ABNY
Internet

EML-bestand

Abny

De EML-bestandsextensie is een e-mailafkorting van Microsoft Corporation. EML bestanden worden bewaard in platte tekst voor e-mailberichten. Het wordt gebruikt in opgeslagen e-mailberichten van Microsoft’s Outlook Express en een deel van e-mailtoepassingen van Microsoft. 

De EML-bestandsstructuur is de standaard en bevat meestal de koptekst, het bericht of de hoofdtekst. Het e-mailadres van de afzender en ontvanger met het onderwerp, de tijd en de datum bevat de bestandskop en de hoofdtekst zelf specificeert het bericht. 

Alle bijlagen en eventuele URL’s die de afzender in het e-mailbestand heeft geplaatst, kunnen ook in e-mails worden weergegeven. EML-bestanden zijn toegestaan ​​voor verschillende programma’s, servers en e-mailclients om te voldoen aan de vereisten voor e-mailheaders of anders bekend als de RFC 822. 

https://abrirarchivos.info/extension/eml

Dit houdt in dat verschillende besturingssystemen en browsers die de voorkeur hebben van gebruikers, zonder enige beperking toegang kunnen krijgen tot EML-bestanden.

 

Hoe het.EML-bestand te openen?

Dubbelklik erop om het te openen en het programma dat bedoeld is om uw.eml-document te openen, wordt geopend wanneer uw documentaansluitingen correct zijn ingesteld. Mogelijk hebt u de juiste applicatie nodig om te downloaden of te kopen. Mogelijk hebt u ook de juiste toepassing op de pc, maar deze bevat geen.eml-bestanden. U kunt Windows laten weten welk programma hiervoor het juiste bestand is om het a.eml-bestand te openen. De juiste applicatie wordt geopend door een a.eml-bestand te openen.

Wijzig de extensie om het in een browser te zien. EML-bestanden lijken erg op MHTML en als u de .mht-bestandsextensie wijzigt, wordt deze snel geconverteerd naar een formaat dat door Internet Explorer kan worden geopend. De enige Internet Explorer die ze correct zal formatteren is Internet Explorer. Met deze techniek download je geen bijlagen.

Gerelateerde artikelen

Time lapse video schieten met een video camera

Chatbots online zijn aan een opmars bezig

Service van Ziggo Webmail