ABNY
Toerisme

De polis van reisverzekeringen vergelijken (Australië en Zweden)

Een polis op maat van uw reis. Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen:

 

  1. Enkele reis

Een eenmalige reisverzekering is een reisverzekering die u afsluit voor één reis, voor één bepaalde bestemming en voor één bepaalde periode.

  1. Meervoudige reis per jaar

Een multirisicoverzekering op jaarbasis is beter als u vaak reist, omdat u dan het hele jaar door zoveel reizen kunt verzekeren als u wilt.

  1. Wereldwijd

Met een wereldwijde reisverzekering kunt u reizen naar bestemmingen over de hele wereld. De dekking kan de VS, Canada en het Caribisch gebied omvatten of uitsluiten.

  1. Wintersport

Een wintersportverzekering dekt zaken die kunnen gebeuren als je aan wintersport doet, bijvoorbeeld als je gewond raakt tijdens het skiën.

  1. Rugzak

Een backpackersverzekering is ideaal voor als u voor langere tijd op reis gaat naar een aantal verschillende locaties.

  1. Gezin

Een reisverzekering vergelijken voor het hele gezin kan een goede manier zijn om te besparen op de poliskosten, omdat de verzekering vaak ook dekking biedt voor uw kinderen.

 

Dekking avontuurlijke activiteiten in Australië

Als je van plan bent om een bungeejump te doen of een paar golven te beklimmen terwijl je in Australië bent, zijn dit soort activiteiten misschien niet gedekt onder een standaard reisverzekeringspolis, dus heb je een extra dekking nodig voor extreme sporten.

Als je Australië bezoekt als onderdeel van een backpacking avontuur, vergelijk dan gespecialiseerde backpackers reisverzekeringen. De dekking voor backpackers varieert enorm, dus zorg ervoor dat je een polis kiest die geschikt is voor alle onderdelen van je reis.

De dekking voor backpackers omvat alles wat u in een standaard reispolis zou verwachten, plus dekking voor sommige activiteiten die vaak met backpacken worden geassocieerd.

Ga er niet van uit dat uw polis avontuurlijke sporten dekt – dat is niet bij alle polissen het geval, dus u moet in uw polisvoorwaarden controleren of alle activiteiten die u van plan bent te ondernemen, gedekt zijn. Een reisverzekering Australië is essentieel.

 

Reisverzekering Zweden

Zweden wordt wel eens beschreven als een aantal landen ineen, met een combinatie van de architectonische bezienswaardigheden en rijke geschiedenis van grote Europese steden met de natuurlijke wonderen van een natuur- en wildbestemming van wereldklasse. Het is ook een van de 15 veiligste landen ter wereld, volgens de Global Peace Index. Dat betekent echter nog niet dat het volledig risicovrij is, dus voordat u in het vliegtuig stapt, sluit een uitgebreide reisverzekering Zweden af zodat u zich kunt ontspannen in de wetenschap dat u veilig bent voor eventuele ongelukken tijdens uw vakantie.

Voordat je een reisverzekering voor je vakantie naar Zweden afsluit, zijn er een paar dingen waar je aan moet denken:

 

  • De kosten van je reis – als je moet annuleren, is het belangrijk om te weten dat je je geld terug kunt krijgen

  • De activiteiten die u waarschijnlijk gaat doen – Als u iets heel extreems van plan bent, kunnen we u extra dekking bieden met onze extreme sporten polis

  • Hoeveel medische dekking u heeft – Niemand wil er aan denken ziek te worden of een ongeluk te krijgen in het buitenland, maar helaas, het gebeurt wel.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je de perfecte EHBO travelkit samen?

Voordelige uitjes

Nieuw reisbureau AmerikaNu.nl