ABNY
Energie

Boiler kopen?

Boiler kopen?

Elektrischeboiler.eu is inmiddels een begrip in en rond de Benelux. Met dank aan de eigen import is het voor mogelijk dat zij A-Klasse merken kunnen leveren tegen groothandelsprijzen. Hier kopen installateurs, maar natuurlijk zijn ook particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties van harte welkom. Dus ben je op zoek naar een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv ketel, elektrische kachel of misschien wel een anti- kalk systeem, doe je er goed aan eens een kijkje op deze overzichtelijke website te nemen en laat je verrassen door de messcherpe prijzen en het ruime aanbod.

Alle producten kunnen snel geleverd worden en alles komt uit eigen voorraad. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je de spullen de volgende werkdag al lekker thuis. Maar je kunt natuurlijk ook online te bestellen en direct dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo. 

Wil je de producten eerst met eigen ogen live zien? Dan kan dat ook. De showroom is op werkdagen open tussen 09.00 en 17.00 uur.


Expertise

Door jarenlange ervaring weten ze bij elektrische boiler inmiddels precies wat je zoekt. Bovendien is het assortiment erop gericht dat er voor elke situatie een pasklare oplossing te bedenken is.

Het meest populair zijn de de A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Door de goede samenwerking met deze fabrieken is de kwaliteit te waarborgen en kennen ze uiteraard alle ins & outs van alle producten, geen vraag die onbeantwoord blijft bij elektrischeboiler.eu. 

 

 

 

Experts

De producten in het assortiment worden uitvoerig getest, geselecteerd en bestudeerd door de aanwezige experts en worden doorlopend getraind om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en je verder te helpen de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie te maken. De informatie op de website is overigens zo uitgebreid mogelijk zodat je er in de meeste gevallen zelf ook wel uit kunt komen.  

Maar mocht je er zelf nog steeds niet uitkomen en wil je liever een persoonlijk advies, dan kan je 24/7 mailen en zijn ze op werkdagen altijd telefonisch te bereiken of kom gewoon eens langs bij de showroom in Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/

Gerelateerde artikelen

Oxxio levert nu ook internet, digitale TV en vaste telefonie

Voordelen van een Zonneboiler

Gas besparen? Mis deze tips niet!