ABNY
Mode en Kleding

PS of Sweden, Samshield en talloze andere merken op één plek!

Abny

Ben jij op zoek naar uitstekend passende rijkleding? Een ruiterwinkel met maatwerkmogelijkheden? Een stijlvolle outfit voor jezelf en je paard? Dan ben je op zoek naar een officiële dealer van deze merken. De meeste van deze winkels hebben een uitgebreide webshop waar je items kunt bestellen maar het is ook altijd aan te raden om langs te gaan zodat je jouw favoriete outfit persoonlijk aan kunt laten meten.

PS of Sweden: voor jou en je paard

PS of Sweden blinkt uit in de combinatie van luchtige, vrolijke ruiterkleding met bijpassende accessoires voor je paard. Getailleerde polo’s en maatwerk rijjasjes kun je uitstekend combineren met bijpassende zadeldekjes, bandages en hoofdstellen. Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit van dit merk is zichtbaar hoog.  

Samshield: want veilig rijden is je hoogste prioriteit

Wie denkt aan Samshield, denkt aan de Samshield cap. Dat is niet zo gek want het is een van de meest innovatieve en comfortabele rijhelmen die je kunt kopen. Dankzij het gebruik van moderne composiet materialen is de helm zowel licht als erg sterk. Samshield caps zijn op maat te maken, dus maak zeker een afspraak bij een officiële dealer om jouw cap aan te laten meten!

KEP Italia: want het oog wil ook wat!

Heb je liever een cap die wat meer soif de vivre uitstraalt? Dan kies je natuurlijk voor KEP Italia! De Italiaanse flair spat van het design af en je kunt kiezen uit talloze variaties! Stel jouw perfecte cap samen bij een officiële dealer want ook deze caps zijn op maat verkrijgbaar.

Eskadron: want comfort voor je paard is ook belangrijk

In de ruiterwereld worden de dekjes van Eskadron geroemd vanwege hun ergonomische vormgeving, ademende materiaal waardoor je paard niet onnodig gaat zweten en de fraaie styling waardoor ze mooi aansluiten bij iedere ruiteroutfit. Combineer een dekje met bandages of een hoofdstel voor een complete en comfortabele uitrusting voor je paard.

Gerelateerde artikelen

Werkbroeken

Werkoverhemden

Online vind je de beste schoenen