ABNY
Verbouwen

Op zoek naar de voordeligste PVC ramen zonder in te boeten op kwaliteit?

Zoek niet verder. De goedkoopste PVC ramen vind je immers steevast bij Raamwinkel. Deze specialist in zowel PVC ramen als aluminium ramen als houten ramen heeft niet enkel een super uitgebreid aanbod ramen en deuren, ze hebben ook de voordeligste prijzen op de markt. Ze hanteren er al jaren fabrieksprijzen en dat heeft hun geen windeieren gelegd. De voorbije jaren groeide Raamwinkel uit tot een toonaangevende speler in België.

PVC ramen aan prijzen om van te dromen

Ramen prijzen willen stevig variëren. Heel wat winkels met fysieke showrooms verkopen hun ramen peperduur. Bij Raamwinkel doen ze dat bewust niet en houden ze de prijzen van hun ramen en deuren betaalbaar. Daarbij focussen ze in eerste instantie op de zelfplaatser die er zelf mee aan de slag wil. Bij Raamwinkel vind je dan ook een uitgebreide ondersteuning als doe-het-zelver. Handige tutorials, workshops en video’s stomen je klaar om zelf je ramen te plaatsen. Pik je zelf je ramen op, dan zijn de ramen nog voordeliger. Op die manier geniet je van fabrieksprijzen, waardoor je raam vaak meer dan 40% goedkoper is dan elders.

 

PVC of aluminium ramen? Sowieso goedkoper!

Een andere reden waarom ze de ramen prijzen bij Raamwinkel zo laag kunnen houden? Wel, omdat ze heel veel ramen aankopen en deze kortingen doorgeven aan de klant. Weet wel, enkel A-merken komen in aanmerking voor het assortiment van Raamwinkel. De prijzen van de ramen mogen dan wel een stuk lager liggen, de kwaliteit is perfect. Hier vind je dezelfde merken dan in veel duurdere winkels. Dat is trouwens een ander punt. Bij Raamwinkel hebben ze 3 showrooms doorheen het land, wat de kosten drukt. Daardoor kunnen ze de ramen prijzen een stuk lager houden dan bij de concurrentie. De ramen bij Raamwinkel worden online besteld, maar even binnenspringen om de ramen te bekijken en informatie in te winnen is dus perfect mogelijk.

Raamwinkel staat bekend om zijn kwaliteitsvolle PVC ramen

Of Raamwinkel met de lage prijzen in ramen dan wel een betrouwbare partij is? Dit Belgische bedrijf gaat ondertussen al heel wat jaren mee en heeft trouwe fans opgebouwd. Heel wat mensen haalden hun pvc ramen al bij Raamwinkel. Logisch dat ze tevreden zijn, de pvc ramen zijn immers van topmerken Schuco of Kommerling en de ondersteuning van het bedrijf is voortreffelijk. Afspraken worden nagekomen, de prijzen zijn laag en transparant en de service onovertroffen. Waarom zou je meer betalen voor je ramen als de ramen prijzen hier zo interessant zijn?

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen

Gerelateerde artikelen

Woon je in Den Haag en heb je last van een stroomstoring? Elektricien Den Haag Helpt jou graag

Egaliseer eerst altijd je vloer als je een vinyl vloer gaat leggen

Een bed maken met pallets