ABNY
Dienstverlening

PDArepair repareert jouw smartphone vakkundig

Wanneer je mobiele telefoon van vroeger regelmatig uitviel of ontzettend snel leeg ging, kon je simpelweg een nieuwe accu kopen en deze er zelf inzetten. Als de telefoon zelf er nog helemaal goed en mooi uitzag was het dan ook zeker de moeite waard om dit te doen. Vandaag de dag gaan de accu’s van onze smartphones vaak zelfs minder lang mee dan vroeger. Want waar we vroeger onze mobiele telefoon voornamelijk gebruikten om mee te bellen of een sms mee te versturen, worden onze smartphones nu voor hele andere dingen gebruikt. Natuurlijk wordt er nog mee gebeld en berichtjes mee verzonden, maar veel vaker gebruiken we ons geliefde toestel om series of films mee te bekijken, te gamen of heel veel foto’s mee te maken en te posten op social media. Alleen kan je zelf je smartphone niet meer openmaken om de accu te vervangen. De toestellen van tegenwoordig hebben geen klepje meer aan de achterkant, smartphones zijn helemaal dicht.

Moet je dan tegenwoordig een heel nieuw toestel kopen als je last hebt van een trage accu? Nee hoor, dit is absoluut niet nodig. Laat gewoon de accu van je telefoon vervangen door ons, PDArepair. Wij hebben het juiste gereedschap in huis waarmee we voorzichtig je smartphone kunnen openen, zonder jouw toestel te beschadigen. We vervangen de accu door een originele accu van het merk van jouw smartphone. Binnen een half uurtje heb jij jouw toestel weer terug.

Samsung, Apple, Huawei, OnePlus+ en Microsoft

Je kan bij ons terecht voor een reparatie aan een smartphone, tablet, laptop en pc. Omdat er tegenwoordig enorm veel merken op de markt zijn hebben wij besloten om ons te focussen op een paar merken. Dit zijn Samsung, Apple, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. Van deze merken weten wij werkelijk alles. Of het nu gaat om het vervangen van een accu, een scherm reparatie, het oplossen van waterschade of het maken van een moederbord, wij gaan graag voor jou aan de slag.

Wanneer wij klaar zijn met de reparatie kan jij weer optimaal genieten van jouw favoriete toestel.

https://pdarepair.nl/

Gerelateerde artikelen

Letselschade opgelopen met thuiswerken?

Snel in contact met Telfort via Klantenservicetelefoon

Koelkast reparatie onderhoud advies in Dordrecht