ABNY
Woning en Tuin

De leukste en mooiste plekken van Spanje

Het mooie aan Spanje is dat veel mensen en maar geen genoeg van kunnen krijgen. Wie is er nu niet ooit eens op vakantie geweest naar dit land? Het warme weer, het lekkere eten en de Spaanse gastvrijheid zorgen ervoor dat dit een ideaal vakantieland is. Maar wat zijn nu eigenlijk de mooiste plekjes in Spanje? Kijk met ons mee en bepaal waar jij naartoe wilt. 

De Canarische eilanden 

De Canarische eilanden zijn een bijzonder deel van Spanje. De eilanden liggen vlak voor de kust van Marokko en hebben daarom ook een iets ander klimaat. Door dit andere klimaat is de natuur erg mooi! Zo vind je op Tenerife super veel donkere lavastranden, terwijl Fuerteventura juist bekend staat om zijn mooie natuur bol bijzondere gesteentes. Op Gran Canaria heb je juist weer een heel ander gevoel. Het lijkt hier op sommige plekken net alsof je in de Sahara staat. Door deze verscheidenheid zijn de Canarische eilanden dus zeker één van de mooiste plekjes van Spanje. Een huis kopen in Spanje bij villanovaspain.com is iets wat je kunt doen als de Canarische eilanden of een ander deel in Spanje jou erg aanspreekt. 

Balearen

De Balearen bestaat uit een groepje Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Mallorca heeft een mooi bergachtig binnenland en je kunt hier heerlijk op ontdekkingstocht door sfeervolle dorpjes en stadjes. Als je in Mallorca bent, is Palma de Mallorca ook echt een aanrader! In deze stad zitten erg veel mooie steegjes, historische gebouwen en verborgen binnenplaatsjes. Ook Ibiza hoort bij de Balearen, hier zijn veel mooie grotten en er is een geweldig mooie onderwaterwereld. Zeker een aanraden voor als je in Spanje bent dus. 

De Costa del Sol

Aan de Costa del Sol zitten veel gezellige badplaatsen waar je ultiem kunt genieten. Wist je dat je vanuit de Costa del Sol ook zo in het culturele hart van Spanje bent? De geweldig mooie steden Màlaga, Córdoba, Ronda en Granada zijn stuk voor stuk eenvoudig te bereiken met de trein vanuit de Costa del Sol. Hierdoor kun je tijdens jouw vakantie aan de Costa del Sol nog veel meer mooie plekjes in Spanje zien!

Gerelateerde artikelen

Vakmanschap en service: Ontstoppingsdienst Breda

Vocht in uw kelder of muren?

Geniet snel van een sterk en vitaal gazon van graszoden