ABNY
Geschenken

Verwen je personeel met Rituals geschenksets

Wil je je personeel laten weten dat je de extra inzet en inspanning die ze geleverd hebben erg op prijs stelt, dan geef je Rituals geschenksets als kerstpakket. Deze sets zitten boordevol heerlijke verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op wellness spa’s, sauna’s en andere plekken waar je kunt relaxen. Door Rituals geschenksets te kiezen laat je zien dat je de inspanningen van je personeel het afgelopen jaar erg waardeert en dat je ze daarvoor wilt bedanken. Er zijn Rituals geschenksets voor mannen en voor vrouwen en deze zullen altijd goed in de smaak vallen. Dit jaar hoef je je hersenen niet meer te breken over wat je in het kerstpakket doet, want met de producten van Rituals is iedereen vast tevreden.

 

Wat zit er in de Rituals geschenksets?

In deze geschenksets tref je allerlei producten aan die allen bij een bepaalde lijn horen. De producten zijn bedoeld om je een goed gevoel te geven, aldus Rituals. De naam Rituals slaat op het feit dat de producten die ze maken geïnspireerd zijn door eeuwenoude tradities en Aziatische culturen en dat zie je terug in de geuren die terugkomen in veel van hun producten. Deze geuren kunnen je stemming veranderen, halen herinneringen op en geven je een comfortabel gevoel en een gevoel van welzijn. Er zijn verscheidene geschenksets om uit te kiezen en deze hebben allen een andere geur of een andere traditie ten grondslag.

 

Verschillende tradities

Je kunt dus kiezen uit een aantal Rituals geschenksets en deze geuren werden eeuwen geleden ook al gebruikt door Aziatische culturen en bij rituelen. Zo is er de Ritual of Sakura lijn, maar ook Hammam, Mehr, Ayurveda, Karma, Jing, Samurai en Holi. Er is een Ritual of Cleopatra set, een collectie speciaal voor het haar of voor het kalmeren van de ziel. Het is mogelijk om je eigen Rituals geschenkset samen te stellen, maar bij een online kerstpakketten winkel is dat al voor je gedaan. Je hoeft dan alleen nog maar uit te kiezen welke geur en traditie je wilt en je Rituals geschenksets worden samengesteld en geleverd als het tijd is om ze uit te delen.

 

Andere kerstpakketten

Je hoeft natuurlijk geen Rituals geschenksets te kiezen voor je personeel dit jaar, want bij een online winkel is er veel meer keuze. Je treft daar honderden opties aan waarmee jij je medewerkers echt een speciaal eindejaarsgeschenk aan kunt bieden. De filters gebruik je om daar een selectie uit te maken en zo alleen de pakketten naar voren te brengen die interessant voor je zijn. Naast de Rituals geschenksets zijn er ook andere wellnesspakketten waaruit je kunt kiezen, mocht je dat thema willen gebruiken. Stel je budget in, kies een kleur, een thema of een product en je wordt vast niet teleurgesteld. Online winkels zijn het hele jaar geopend en dat betekent dat je er bijna 12 maanden goed over na kunt denken voordat je je kerstpakketten bestelt. Zo weet je zeker dat het dit jaar een succes wordt.

 

Gerelateerde artikelen

Kerstgeschenk: Geef iedereen iets unieks

Originele sportprijzen als persoonlijk geschenk

Heb je al eens gehoord van kussen bedrukken?