ABNY
Beauty en verzorging

De hetten van krullend haar: wat is de curly girl methode

Als curly girl (met ernstig krullend haar) krijg ik de meeste vragen over wat ik precies doe en wat de curly girl methode, ofwel de cg methode, is. Hierbij een blog met uitleg over wat het precies is en hoe ik met mijn krullend haar mijn haar routine rondom wassen, drogen en kammen sinds ik de curly girl methode toepas.

Wat is de curly girl methode?

Er zijn veel vragen over de curly girl methode. Wat is dit precies? Hoe werkt het? Waarom is het zo populair? Laat ik je geruststellen, de curly girl methode is een heel eenvoudig concept. De curly girl methode is een manier van leven. Het is een manier van haar wassen en styling. Het is een manier van leven. De curly girl methode is niet alleen een manier om mooie en gezonde krullen te hebben, maar het is ook een manier van leven. Het is een manier om jezelf te zijn. Het is een manier om te ontdekken wie je werkelijk bent. Het is een manier om te leren hoe je jezelf te blijven zijn. De curly girl methode is een manier van leven. Het is een manier van leven. De curly girl methode is een manier van leven. Het is een manier van leven.

Het curly girl routine schema

Hoe krijg je krullend haar? In een paar woorden samengevat: word een ‘curly girl’. De Curly Girl methode is een manier om je haar te verzorgen, om het behoud van je krullen te garanderen. De methode bestaat uit de volgende zes punten:

1. Gebruik alleen sulfaat-vrije shampoo’s.
Sulfaat is chemicaliën die je haar vochtig houden en het verbeteren van de vorm van je krullen.

2. Gebruik alleen sulfaat-vrije conditioners.
Deze conditioners zijn ontstaan om het haar en de krullen te verzachten na het wassen.

3. Gebruik alleen sulfaat-vrije poeders.
Deze zijn er om je haar in model te brengen en haar vorm te geven.

4. Gebruik sulfaat-vrije pommades en gels.
Deze producten worden ook altijd verbrand, maar kunnen toch worden gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Handige tips tegen haaruitval

Easy Beauty, specialist in permanente make-up

Wat zijn haar extensions?