ABNY
Dienstverlening

Een betrouwbare led-winkel voor LED inbouwspots panelen en strips

Online advies inwinnen en nieuwe ledlampen bestellen? Wij zijn zeer te spreken over Ledonline.nl. De site is nieuw, de ondernemer timmert al jaren aan de weg. Hij heeft ervaring met de installatie van horeca-, fabriekshal-, showroom- en winkel verlichting. Ledonline.nl wordt ook vaak ingehuurd door Verenigingen van Eigenaren. Het Ledonline.nl-team gaat nooit zomaar aan de slag. Er wordt altijd eerst een lichtplan opgesteld. Licht kan een ruimte namelijk maken of breken. Te weinig licht, te veel licht, een verkeerde lichtkleur, een niet passende lichtsterkte: dit alles is funest voor een werkruimte en dus ook voor de mensen die daar de hele dag zijn. De basisregel is dat licht natuurlijk moet zijn. Oftewel licht zoals we dat door de dag heen instinctief verwachten. Om dit voor elkaar te krijgen, is lichtmanagement nodig.

Lichtmanagement wat betekent dat precies? We bedoelen software waarmee je op een slimme en duurzame manier ledlampen afzonderlijk of in groepen aanstuurt. Het resultaat is een smart verlichte werkplek. De werknemers voelen zich prettig in het rustige, zachte licht. Ze halen meer voldoening uit het werk en de productiviteit gaat omhoog. Tegelijkertijd verandert de energienota structureel. De kosten vallen aanzienlijk lager uit. Dit heeft ermee te maken dat geen enkele lamp meer onnodig brandt. Een veel gehoord argument om de overstap op led nog even uit te stellen is: “Het is duur”. Hier kunnen we over twisten. In vergelijking met een aantal jaren geleden zijn leds eerlijk geprijsd. Goedkoop zijn ze zeker niet, maar de investering haal je er op 3 manieren uit.

  1. Een ledlamp heeft een lang leven; hij gaat jaren mee.
  2. Ledlampen zijn de zuinigste lampen die er bestaan.
  3. Firma’s die geld steken in ledlampen krijgen subsidie: de EIA.

Wil jij meer weten over de Energie Investeringsaftrek 2021? Ben je benieuwd wat een lichtmanagementsysteem in jouw geval concreet zal opleveren? Wil je tips over een bepaald soort ledlamp? De klantenservice van Ledonline.nl is je op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 van dienst: +31 76 200 31 33, info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl

Gerelateerde artikelen

Schoonmaakbedrijf Ede

Makkelijk pakketjes versturen

Scoor een goed salaris