ABNY
Marketing

Welke zoekwoorden passen bij content marketing?

Het hebben van veel likes, shares en views is natuurlijk superfijn. Het nadeel is echter alleen dat het niet altijd geld in het laatje brengt. Heb jij content op je website staan die nauwelijks wordt gelezen? Wil jij aan het einde van de lijn meer overhouden? Dan moet je weten hoe je converterende content schrijft en zoekmachine optimalisatie toepassen. Je lezers worden leads en leads worden klanten. Hoe schrijf je dat dan, converterende content? Er zijn gelukkig een aantal tips en tricks die je hiermee kunnen helpen.

Optimaliseer je keywords

En bij deze optimalisatie is het belangrijk dat je de optimalisatie richt op de koop gefocuste keywords. Iedere seconden worden er duizenden zoekopdrachten ingevoerd. De plek waar iedereen heen gaat voor informatie is niet meer de bibliotheek, maar Google.

De keywords die gericht zijn op koop zijn onder te verdelen in 3 categorieën.

Informatieve

Deze zoekopdrachten bevatten informatieve keywords die potentiële klanten gebruiken wanneer ze zich bewust worden van datgene wat ze willen kopen. De potentiële klant heeft een probleem en zoekt voor dit probleem naar informatie en uiteindelijk naar een oplossing.

Navigatie

In deze fase worden keywords door potentiële gebruikt waarmee ze onderzoek kunnen doen. Hiermee wordt er naar gekeken of de oplossing die ze gevonden ook daadwerkelijk aansluit bij hun specifieke probleem.

Transactie

In deze fase gaan potentiële klanten over tot de aankoop van een product of een dienst. De zoekwoorden die ze gebruiken sluiten dus aan op deze fase.

De content marketeer voor jou

Dit is natuurlijk allemaal niet zo makkelijk, maar gelukkig kun jij je content marketing laten uitbesteden. Welke visie je ook voor ogen hebt Digital Marketing is jouw betrouwbare, betaalbare en flexibele freelance SEO specialist die jouw online marketingdoelen graag voor je realiseert. Ben je er klaar voor om jouw online marketingdoelen te behalen en te groeien als bedrijf? Bij content marketing is het uiterst belangrijk om een goede strategie op te bouwen. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat jouw online marketing naar het volgende niveau tillen!

https://wj-digital-marketing.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is SEO en hoe werkt het precies?

Wat is Google Shopping?

Linkbuilding uitbesteden aan een betrouwbaar bureau