ABNY
Winkelen

Vilten sloffen tegen koude voeten

Zoek je duurzame pantoffels, die je voeten aangenaam warm houden? Vilten sloffen zijn meestal gemaakt van samengeperste wol en zorgen voor een goede ventilatie. Deze warme sloffen hebben een bovenwerk van vilt, dat een waterafstotende werking heeft. In de winter beschermen de sloffen je met hun dichte structuur tegen de kou en in de zomer zorgen ze voor verkoeling.

Echte vilten pantoffels en sloffen met een vilt look

Voordat de mens ging weven en breien werd er al vilt gemaakt. Vilt ontstaat door wol – meestal schapenwol – te bevochtigen met heet water en door wrijving een compacte vezelmassa te creëren. Vilt is heel sterk en duurzaam en daarom heel geschikt om te gebruiken voor pantoffels. Dit materiaal is ademend en reguleert de temperatuur van je voeten. Dankzij de populariteit van echt vilt zijn er ook veel sloffen verkrijgbaar die een vilt look hebben, maar die een bovenwerk hebben van katoen of ander materiaal.

Babyslofjes en muilen van vilt

Ook voor baby’s zijn vilten slofjes ideaal. Doordat vilt een natuurlijk materiaal is, houden vilten pantoffeltjes de babyvoeten warm, terwijl overtollig vocht wordt afgevoerd. Een koordje zorgt ervoor dat de sloffen goed om het voetje blijven zitten en niet zo makkelijk uitgeschopt kunnen worden. Wolvilt voelt zacht aan en draagt dus heel comfortabel. Voor volwassenen hebben vilten pantoffels vaak de vorm van instap sloffen zonder achterzijde of warm gevoerde muilen met antislipzolen.

Vilten sloffen kopen bij Sloffen24

Sterk, zacht en warm. Dat zijn de vilten pantoffels die je vindt bij Sloffen24. Wij bieden meer dan 1000 huisschoenen en sloffen en ons aanbod is 7 dagen per week en 24 uur per dag perfect bijgewerkt. Je kan bij ons vilten sloffen voor jong en oud uitzoeken, waaronder vilten dames- en herenpantoffels. Zoek je een origineel kraamcadeau, dan zijn vilten babyslofjes erg geschikt. Gun jezelf een mooi paar en maak je keuze uit modellen van meer dan twintig leveranciers!

https://sloffen24.nl/

Gerelateerde artikelen

Tweedehands witgoed bij WGS!

Waarom houten jaloezieën kopen?

Shisha roken tijdens huisfeestjes