ABNY
Bedrijven

De trend van glas in je gehele interieur

Als je houdt van woningprogramma’s dan heb je deze trend vast en zeker al veel gezien: glas design in het interieur. Denk aan glazen deuren, maar ook aan glazen accessoires die staan te pronken op het dressoir. Glas is zo veelzijdig dat het bij elk interieur past. Ben je zelf een nieuw interieur aan het overwegen of ben je op zoek naar een interieur voor in je nieuwe woning? In dit artikel lees je de trends op het gebied van glas, die ook jouw woning compleet maken.

Vitrinekasten

Verzamel je modelauto’s of souvenirtjes dan kun je in vitrinekasten vaak deze bijzonderheden laten stralen. Deze kasten zijn op dit moment helemaal in de trend. Ook omdat het mogelijk is om je glas design te geven door deze te voorzien van een kleur. Heb je een interieur met wit en blauw? Dan kunnen blauwe raampjes jouw vitrinekast helemaal laten passen bij jouw interieur. Daarnaast is het nog van dubbele functie, omdat je een vitrinekast ook kan gebruiken als scheidingswand in een ruimte.

Vazen

Als je dacht dat vazen alleen maar zijn voor bloemen, dan heb je het mis. Ze zijn niet meer weg te denken uit huidige interieurs, waar ze ook als los object worden gebruikt. Er zijn verschillende maten en vormen, waardoor er in elke ruimte een type vaas past. Ook is er een glas design mogelijk, waardoor er veel verschillende kleur vazen zijn. Denk aan een roze vaas met een pluim erin in de hoek van de kamer.

Deuren

Wat je vooral ziet in woningprogramma’s zijn de glazen deuren. Deze zie je overal voorbij komen en dan zij het met name de zwarte glaskozijnen deuren. In ieder interieur geeft dit net de stijlvolle afwerking. Door glazen deuren lijkt de ruimte groter en ruimer. Daarbij komt er ook nog eens veel meer licht in je huis, waardoor er een nog frissere uitstraling ontstaat.

https://www.nan-design.nl/

Gerelateerde artikelen

Een urn voor je dierbare

Voordelen van motorrijden in Zuid-Limburg

Verschillen mannen en vrouwen