ABNY
Electronica en Computers

Met een Magento webshop bouwer til je jouw webshop naar een hoger plan

De nieuwste release van Magento is 2.4.2. Deze versie heeft verbeteringen in prestaties en beveiliging geïntroduceerd. Er zijn ook aanzienlijke platformverbeteringen doorgevoerd. Alle bekende problemen in Magento 2.4.1 zijn in deze release opgelost, waardoor het een nog grotere concurrent is op de eCommerce-markt.

Op zoek naar een Magento webshop bouwer? Zoek niet verder! 

Het e-commercelandschap verandert en groeit. Nu meer gebruikers er de voorkeur aan geven online te gaan om een ​​aankoop te doen, is het absoluut noodzakelijk om gebruik te maken van het beste platform voor de ontwikkeling van e-commercewebsites. Volgens de Nasdaq zal in 2040 95% van de aankopen online worden gedaan. Nou, dat is een groot aantal! Dit betekent dat er veel kansen zijn in digitale handel en dat u er het beste van moet maken om uw bedrijfsgroei omhoog te schieten. 

Als u een onderneming bent die op zoek is naar het beste e-commerceplatform, of als uw team op zoek is naar het beste e-commerceplatform voor kleine bedrijven, dan bent u hier aan het juiste adres.

Onder een pool van opties hebben we een lijst samengesteld met de top 5 eCommerce-platforms die trending zijn in de markt. Laten we aan de slag gaan en kijken welke eCommerce-oplossing onder deze het beste eCommerce-platform is. 

Top 5 e-commerceplatforms 2019 

 1. Magento

 2. Shopify

 3. BigCommerce

 4. Volusion

 5. WooCommerce

Waarom is Magento het beste e-commerceplatform?

Magento neemt het eCommerce-landschap over en is daarmee het beste eCommerce-platform voor website-ontwikkeling. Volgens de laatste statistieken is Magento goed voor 12% van alle eCommerce-sites en beheert het 1,2% van het internet. 

Interessant genoeg is Magento het go-to-platform van veel verkopers voor hun eCommerce-activiteiten. Vraag je je af wat Magento een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere populaire eCommerce-platforms? Het zijn de eindeloze groeimogelijkheden in het bedrijfsleven! Gemiddeld zien verkopers die Magento gebruiken het groeipercentage van hun online winkel verdrievoudigen. 

Het is belangrijk dat uw e-commerceplatform uw zakelijke behoeften weerspiegelt. Met Magento heb je de flexibiliteit en het gemak om je online winkel in een snel tempo aan te passen aan je merk. Maak gebruik van deze Magento-aanpassingen om het uw klanten gemakkelijk te maken te vinden wat ze zoeken en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Kenmerken van Magento 

Als het beste e-commerceplatform voor digitale producten, zal Magento u helpen bij het leveren van naadloze consumentenervaringen en het versnellen van uw inkomsten. Omdat we de functies van Magento al in detail hebben besproken , volgt hier een korte samenvatting van de belangrijkste functies:

 • Open source-platform 

 • Snelle implementatie  

 • SEO-vriendelijk 

 • Responsieve thema’s

 • Intuïtieve gebruikersinterface (UI)

 • Multi-channel om cross-selling te vergroten

 • Elasticsearch om zoekopdrachten te optimaliseren

 • Vereenvoudigd contentbeheersysteem 

 • Naadloze integraties van derden

 • Gepersonaliseerde klantervaring

 • Vindingrijke online community

Zoek je iemand die je helpt met Magento? Vendic (Nederland) is de oplossing! 

https://vendic.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste laptop voor zakelijk gebruik

Laptops met deels of volledig metalen behuizing

Printen met interactie