ABNY
Aanbiedingen

Een belangrijke afspraak tijdens een coronalockdown? Dit is wat je moet doen!

Een belangrijke afspraak tijdens een coronalockdown? Dit is wat je moet doen!

Wanneer we de gehele coronapandemie bestempelen met het woord ‘behelpen’, drukken we dit nog zachtjes uit. Het was voor onze samenleving een enorme uitdaging om ineens met zaken als een avondklok, een mondkapjesplicht en een leven zonder horeca te leven. We hebben hier gelukkig wel heel veel van geleerd. Zo weten we nu precies wat we moeten doen in situaties als deze, maar weten we ook precies wat we van de mensen om ons heen kunnen verwachten. Wanneer we toch even wat praktischer kijken, gaan we het hebben over eventuele fysieke afspraken tijdens de pandemie. Hoe gaan we hiermee om en wat moeten we doen als plots blijkt dat de afspraak niet door kan gaan? In dit blog lees je precies wat je dan moet doen!

Probeer de afspraak te verplaatsen

Voor een groot deel van de belangrijke afspraken geldt dat het van belang is dat er echt even face-to-face gepraat wordt. Er zijn natuurlijk meer dan genoeg virtuele alternatieven om alsnog een gesprek te voeren, maar wanneer jij een gesprek met een psycholoog of coach hebt, is het wel net zo slim om dit fysiek te kunnen doen. Voor zaken als deze, zullen we je dus ook zeker aanraden om je afspraak te verzetten. Dit hangt natuurlijk wel van de mate van prioriteit af. Ga in overleg met de andere partij van het gesprek en kijk naar de mogelijkheden. Samen kom je ongetwijfeld overal uit!

Een gesprek online voeren

Wat we ook van de gehele coronapandemie hebben geleerd, is dat er online veel meer mogelijk is dan we oorspronkelijk dachten. Zo hebben we gezien dat het gehele onderwijs online gevolgd werd, maar ook dat zakelijke meetings voortaan via Teams of Zoom gevoerd werden. Als we een notariskantoor als Suwijn mogen geloven, zijn er altijd mogelijkheden voor een virtueel gesprek. Aarzel dus niet om jouw belangrijke, fysieke gesprek te wijzigen in een belangrijk, online gesprek. Vraag de andere partij naar de mogelijkheden en kom hoe dan ook tot een compromis.

https://suwijn.nl/

Gerelateerde artikelen

Draadloze boormachines – beoordelingen van elektrisch gereedschap

Hoe houd jij jouw slaapkamer koud?

Hoogwerker nodig? Huren is de voordeligste optie