ABNY
Zakelijke dienstverlening

Het beste speelgoed voor baby’s

Naar onze mening zijn rammelaars het beste speelgoed voor baby’s. Rammelaars kunnen je kleintje de hele dag bezighouden, ze hebben verder niets anders nodig. Het voordeel van een rammelaar is dat het niet alleen speelgoed is, maar ook een instrument, dus als je het tussen je vingers neemt en ermee schudt, maak je een geluid waar je baby blij van wordt.

Hoe kies je de beste rammelaars?

Als je niet zeker weet hoe je een rammelaar moet kiezen en wat het verschil is tussen al die verschillende rammelaars, hebben wij het onderzoek voor je gedaan en kun je hier alles vinden wat je erover moet weten.

Kies een rammelaar waar je baby zich niet aan verwondt. Zorg ervoor dat het speeltje goed gemaakt is en geen losse randen of scherpe delen heeft. Houd ook rekening met het gewicht van het speelgoed. Rammelaars zijn meestal zwaarder dan ander speelgoed omdat ze meer materialen bevatten die hun geluid beter maken. Als je baby er te hard mee gooit of schudt, kan hij zich er pijn mee doen. Het is ook belangrijk dat welk materiaal er ook gebruikt wordt voor de rammelaar, niet giftig en veilig voor je baby is.

De beste rammelaars zijn van hout, omdat ze duurzaam zijn en je je geen zorgen hoeft te maken over chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je kleintje. Rammelaars van plastic of keramiek kunnen ook van pas komen als ze goed ontworpen zijn. Zorg ervoor dat dat de rammelaars die je koopt volkomen veilig zijn voor je baby.

Je kan er ook voor gaan om een rammelaar met bijtring aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat ze kunnen worden ingevroren of afgekoeld in de koelkast en dan gebruikt kunnen worden om mee te spelen. Ze zijn gemaakt van siliconen, dus ze doen je kind geen pijn als er in gebeten wordt!

Zoals je ziet zijn er echt heel veel verschillende soorten rammelaars en ze zijn ook van allemaal verschillend materiaal gemaakt. Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken, vraag dan eens aan je ouders wat voor rammelaar jij vroeg zelf hebt gehad en maak op basis daarvan een keuze!

Gerelateerde artikelen

Voordelen van het hebben van een accountant

Zorgen voor de financiën

Voordelige zorgpremies 2021