ABNY
Beauty en verzorging

COSRX Koreaanse huidverzorging

COSRX Koreaanse huidverzorging: de complete gids voor COSRX merken.

Is COSRX een goed merk?

COSRX is een betaalbaar Korean skincare merk dat een reeks producten heeft voor mensen van alle huidtypes. Het is iets waar iedereen rekening mee moet houden als ze op zoek zijn naar nieuwe huidverzorgingsproducten.

COSRX is een van de meest vertrouwde merken in Zuid-Korea. Het is vrij van schadelijke ingrediënten, waardoor het een ideaal product is voor de gevoelige huid.

Voor mensen met een acne-gevoelige huid biedt COSRX BHA-producten zoals de AHA/BHA Clarifying Cleanser en de AHA/BHA Acne Clearing Toner die kunnen helpen om van acne af te komen zonder irritatie of uitdroging van de huid te veroorzaken.

Wat te verwachten van het COSRX R&D-proces?

Cosmetisch onderzoek en ontwikkeling is een proces dat uit veel verschillende taken bestaat, die meestal worden uitgevoerd door specialisten zoals chemici, dermatologen, formuleerders, enz.

Het is niet moeilijk voor te stellen hoe het zou zijn zonder deze professionals. Cosmetisch onderzoek en ontwikkeling is een complex proces dat tijd en hoogwaardige materialen vereist.

Cosmetics R&D Group bij COSRX is altijd gedreven door deze overtuiging dat ze hun klanten niets anders kunnen bieden dan de beste cosmeticaproducten. Ze hebben die droom waargemaakt door hun innovatief cosmetisch onderzoeks- en ontwikkelingsproces.

Een korte geschiedenis van het merk COSRX

COSRX is een Koreaans schoonheidsbedrijf dat in 2005 is ontstaan. Het werd opgericht door de heer Cho, die eerder 10 jaar in de cosmetica-industrie werkte.

De naam van het bedrijf is een acroniem dat is afgeleid van “Cosmetic + RX”, waarbij het woord “Cosmetic” in de Koreaanse taal is gespeld.

De heer Cho had het idee om een merk op te richten dat zich specialiseerde in basiscosmetica, met de nadruk op producten die huidproblemen zoals acne en een gevoelige huid aanpakken – vanwege zijn eigen ervaringen in het omgaan met deze aandoeningen.

https://kocosmo.nl/

Gerelateerde artikelen

Alles over het ontstaan en gebruik van Crazy color

Hoe werkt een baardtrimmer?

Een verbanddoos of koffer, het is belangrijk.