ABNY
Image default
Kinderen

Een bijzondere op afstand bestuurbare auto kopen?

We kunnen u lang en breed gaan vertellen over bestuurbare auto’s en hoe bijzonder deze voertuigen zijn, maar waarschijnlijk weet u dit al lang. We willen u echter wel iets meer vertellen over deze bijzondere auto’s voor kinderen en horen mensen vaak klagen over de veiligheid van deze voertuigjes, vooral omdat ze bang zijn dat de kinderen niet weten hoe ze met een bestuurbare auto om moeten gaan.

Zijn bestuurbare auto’s veilig voor kleine kinderen?

Laten we vooropstellen dat alle auto’s niet eerder worden verkocht dan dat deze aan alle fabriekseisen voldoen. Een bestuurbare auto zal voorafgaand uitgebreid worden getest door specialisten om alle fouten er uit te halen en om te voorkomen dat er straks iets gebeurd als uw kind of andere kinderen gebruik maken van de radiografische bestuurbare auto.  

De auto voldoet vanzelfsprekend aan alle veiligheidseisen, zodat er bij een eventuele kleine botsing niets kan gebeuren. Daarnaast is het sowieso prettig om er als ouder bij te blijven totdat uw kinderen weten hoe ze precies om moeten gaan met dit soort speelgoed.

Hoe hard gaat een op afstand bestuurbare auto?

Elke auto is gemaakt om tegen een stootje te kunnen en daarnaast kan de auto niet harder dan een aantal kilometer per uur. Dit hebben we extra gedaan om de veiligheid van deze voertuigen te bevorderen. Per auto kunt u zien hoe hard de op afstand bestuurbare auto gaat. Het is namelijk wel belangrijk dat de auto ook juist weer wél snel gaat, zodat het ook leuk blijft voor uw kind om ermee te spelen. Zo’n bestuurbare auto op afstand is namelijk best wel gaaf.  

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bestuurbare auto’s of wilt u weten wat de prijzen zijn van de voertuigen? Natuurlijk kunt u de website raadplegen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons op via onze webshop en informeer naar de mogelijkheden.