ABNY
Zakelijk

Manieren om sportclubs te sponsoren met een laag budget

Het sponsoren van een sportclub met een beperkt budget: een onmogelijke opgave? Welnee. Het kan bijvoorbeeld in de vorm van duurzaam geproduceerde bekers. De bekers zijn van karton gemaakt dat 100% gerecycled is en ook weer 100% te recyclen valt. De bekertjes van karton zijn het duurzaamst van hun soort. Wist je dat 95% van het karton wereldwijd gewoon weer gerecycled kan worden? Als al het karton goed gescheiden wordt, kan dit aanzienlijk besparen in de kosten. Een bedrukte koffiebeker is niet alleen een goede manier om naamsbekendheid op te bouwen; het is ook nog eens goed voor het milieu. Zo’n goedkope promotiebeker is verrassend eenvoudig te produceren en nog eens goedkoop. Wil je weten waar je zo’n fraaie set promotiebekers kunt bestellen? Ga naar Promotiebeker.nl.

Waarom kiezen voor een duurzame beker?

Een duurzame beker kiezen, heeft tal van voordelen. Ten eerste zijn deze bekers voor de volle 100% gerecycled en recyclebaar. Ook kun je uit verschillende formaten kiezen en in zeer uiteenlopende hoeveelheden bestellen. Het is bij bovenstaande specialist mogelijk om zo weinig als 50 bekertjes te bestellen, maar het kunnen er ook zoveel zijn als 1.000.000 (jazeker, een miljoen). Je werkt tegelijkertijd aan het milieu én aan je marketing, in de vorm van naamsbekendheid. Nadat et ontwerp is goedgekeurd, worden de bekers in 7 werkdagen geleverd.

Voeg een BekerVriend toe

De duurzame bekers zijn optimaal te combineren met de zogenaamde “BekerVriend”: het depot in kartonnen doos vorm. Dee is van rasters en een lekzak voorzien. Het depot dient ter opvang van alle gebruikte duurzame kartonnen koffiebekers. Je krijgt hem in combinatie met liefst 900 kartonbekertjes, die al dan niet met een logo naar keuze zijn bedrukt. Plaats het depot in winkel of kantoor en gebruik hem als handige afvalbak. Als de BekerVriend vol is, kun je deze buiten zetten en worden de gebruikte bekers opgehaald (om er een nieuwe voorraad voor in de plaats te brengen). Zo wordt ook het aantal voortuigbewegingen nog eens beperkt.

Het belang van naamsbekendheid

Bedrijven kiezen er meestal voor te sponsoren vanwege naamsbekendheid. Dat kan in de vorm van duurzame kartonnen bekertjes, maar je kunt ook bijvoorbeeld sponsoren aan de hand van een reclamebord aan het veld, of bijvoorbeeld door je bedrijfsnaam op het shirt van de spelers af te drukken. Sponsoren heeft een ander voordeel: het kan weer leiden tot netwerkvorming. Dat kan bij verenigingen, maar ook Business clubs van betaalde topclubs.

Gerelateerde artikelen

Gebruikte caterpillar 140H aanschaffen? Let dan op!

Waarom elke medewerker een ergonomische bureaustoel verdient

Je hebt je handen vol aan kinderen