ABNY
Kinderen

In de online babywinkel vindt je de leukste cadeaus voor pasgeboren baby’s

De zwangerschap, kraamtijd en de eerste jaren van een kind zijn vaak heftig voor de moeder. Het is tegelijkertijd onwijs leuk en superzwaar. Daarom is alles welkom wat dit proces aangenamer kan maken. Als je een leuk cadeau zoekt voor een aanstaande moeder, een pasgeboren kind of een eerste verjaardag, dan kun je eens kijken in de online babywinkel van Ikenmijnmama. Daar kun je allerlei duurzame en verantwoorde cadeaus kopen zoals een BIBS speen, leuke kleertjes en schattige dekentjes.

Leuke kraamcadeaus in verschillende categorieën

Er zijn een heleboel leuke cadeaus te bedenken voor pasgeboren baby’s en zwangere vrouwen. Daarom vind je in de online babywinkel verschillende categorieën die het zoeken naar het beste cadeau makkelijker maken. Alle producten zijn gemaakt van zoveel mogelijk duurzame en verantwoorde materialen die vriendelijk zijn voor de tere huid van een pasgeborene en zeker geen toxische stofjes bevatten. Als je niet weet je het beste kunt kopen dan kun je altijd voor een BIBS speen gaan.

Producten voor mama

Het is steeds duidelijker dat borstvoeding helpt om het immuunsysteem van een pasgeborene zo snel mogelijk in een goede staat te brengen. Om dat proces makkelijker te maken gebruiken veel vrouwen een borstkolf.

Speelgoed

Kleine kinderen spelen met van alles en nog wat. Daarom is het makkelijk om speeltjes te verzorgen die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals hout, rubber en siliconen. In de online babywinkel zijn veel leuke en verantwoorde speeltjes te vinden.

Kleertjes en andere textielproducten

Baby’s worden snel vies en hun kleertjes moeten om de haverklap gewassen worden. In de webwinkel van Ikenmijnmama kun je allerlei schattige textielproducten vinden voor je eigen zuigeling, of om cadeau te doen.

De beste spenen

Een BIBS speen is altijd een goed cadeau om te kopen. Deze spenen kun je in de online babywinkel in verschillende soorten en maten kopen. BIBS spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, een materiaal dat zeer flexibel is, waardoor het fijn aanvoelt en de zuigreflex versterkt. 

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten duurzaam speelgoed

Een bijzondere op afstand bestuurbare auto kopen?

Grote broer of zus worden, een hele opgave