ABNY
Mobiliteit

Parkeergelegenheid Heerlen

Wil je samen met de familie weg en wil je het liefst gratis parkeren in Heerlen? Voordat je vertrekt moet je zeker eerst wat opzoeken want je kan niet overal gratis parkeren in Heerlen. Er zijn natuurlijk veel parkeergarage ter beschikking maar deze zijn dan helaas betalend..

Gratis parkeren in Heerlen kan op de Woonboulevard. De woonboulevard heeft zo’n 3500 parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren in Heerlen. Natuurlijk ligt het Woonboulevard niet echt op wandelafstand van het winkelcentrum dus of dit wel een goede optie is die keuze laat ik aan jou.

Coronamaatregel

Sinds de pandemie kun je gratis parkeren in Heerlen -Centrum voor 1 uurtje. Vergeet dan wel niet je parkeerschijf correct te leggen in je auto. Hier moet je wel rekening houden met de tijd want moment dat het uur verstreken is moet je weer betalen.

Kinderstad

Wil je met je kids naar kinderstad nu dat je een dagje vrij hebt en je kids wilt entertainen? Dan kun je een middagje naar Kinderstad Heerlen gaan. In kinderstad Heerlen heeft elk kind urenlang speelplezier en om het je te vergemakkelijken kun je bij Kinderstad Heerlen lekker gratis parkeren en hoef je je niet druk te maken om de tijd.

Rondom Kinderstad

Rondom kinderstad Heerlen heb je nog een aantal leuke activiteiten die je kan doen met je kinderen, natuurlijk als je kinderen niet te moe zijn na het spelen. Je kan naar het Mijnmuseum gaan hier kun je het best met de auto naar toe gaan want het ligt ongeveer op 15 minuten wandelafstand. Aan het Mijnmuseum he je ook de mogelijkheid om gratis te parkeren. Even verder op van Kinderstad kun je ook gaan shoppen en iets lekkers eten in de stad.

Station Heerlen

Heerlen is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op die manier heb je dan ook geen zorgen over het gratis parkeren in Heerlen of dure parkeergarages. Het openbaar vervoer gebruiken is ook zuiniger, natuurlijk met je eigen auto gaan heeft meer comfort.

https://adremlimburg.nl/gratis-en-goedkoop-parkeren-in-heerlen/